11.08.2007, Miroslav Fuks

Zákostelský: „Utkání jsme měli pod kontrolou“

Zákostelský: „Utkání jsme měli pod kontrolou“Luboš Zákostelský si připsal své první druholigové vítězství na lavičce FC Vysočina. Po skončení utkání pochopitelně neskrýval svoji spokojenost.: „V utkání jsme chtěli bezpodmínečně vyhrát a napravit tak úvodní domácí ztrátu. Navíc nás za týden čeká velice těžký duel na půdě Hradce Králové. Jsem velmi rád, že se nám tento dílčí úkol podařilo splnit a připsali jsme si zcela po zásluze tři body.“

 
Jak jste viděl průběh zápasu?

Už v 30. vteřině mohl skórovat Gebreselassie a i v průběhu první půle jsme měli 5 – 6 dobrých příležitostí ke skórování a měli jsme územní převahu. Ve druhé části jsme trochu polevili a trvalo nám zhruba 15 minut, než jsme znovu převzali otěže utkání. Důležitá byla 61. minuta, kdy gólman Tulis zlikvidoval 100% šanci Jakuse. Pokud by se mu to nepodařilo, tak by se pro nás utkání mohlo vyvíjet nepříznivě. Místo toho Simr záhy vstřelil dvě branky a rozhodl. Utkání jsme měli pod kontrolou a po zásluze jsme vyhráli.

Chtěl byste někoho vyzdvihnout?

Šlo jednoznačně o vítězství kolektivu. Když některý hráč udělal chybu, tak zde vždy byl jeho kolega, který ji zažehnal. K dobrému výkonu se přidali i střídající hráči Byli jsme silní jako tým.

Už ve středu vás čeká pohárové utkání ve Žďáru. Budete pro něj některé hráče šetřit?

Nepředpokládám, že bychom některé hráče šetřili. O sestavě se budeme rozhodovat až v úterý na základě zdravotního stavu. Do Žďáru samozřejmě pojedeme s jednoznačným cílem zvítězit a zajistit tak možnost přivítat na domácí půdě v atraktivním zápase ligové Brno.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu