11.08.2007, Miroslav Fuks

Klíčoví muži zápasu: Tulis a Simr

Klíčoví muži zápasu: Tulis a SimrPod rozhodujícími momenty sobotního dopoledního duelu na půdě Třinec jsou podepsání brankář Petr Tulis a útočník Pavel Simr. Oba jsme bezprostředně po utkání vyzpovídali.

 
Jak zápas viděl Pavel Simr?

Určitě jsme byli po celý zápas lepším týmem a zvítězili jsme zaslouženě. Škoda, že jsme v první půli neproměnili některou z šancí. Ve druhé části nás naštěstí podržel Tulda a poté přišly rozhodující branky.

Můžeš popsat své střelecké úspěchy?

O první se hodně zasloužil Pavel Mezlík, který postupoval středem a dokázal mi prostrčit míč mezi obránce. Ocitl jsem se sám před gólmanem a prostřelil brankáře. Druhá branka byla dílem štěstí. Vzápětí po rozehrávce přišel centr Bartoše, střela Rabušice do tyče a od ní se odrazila ke mně. Bylo štěstí, že jsem stál na správném místě.

Čekají se od tebe góly a ty přišly už ve druhém zápase…

Hlavně mám velkou radost, že jsem svými brankami pomohl ke třem bodům, které jsou určitě cenné. Navíc jsem rychle utnul případné nepříjemné čekání na můj první gól.

Před vámi je velmi těžký duel v Hradci…

Pozor, nejdříve se musíme soustředit na středeční pohár ve Žďáře, který musíme zvládnout. Poté přijde na řadu Hradec, kde narazíme na velmi těžkého protivníka. Snad zápas zvládneme a potvrdíme tak naší příslušnost ke špičce tabulky.

Petr Tulis v 61. minutě své spoluhráče výrazně podržel…

Šlo o centr ze strany, který si Jakus na penaltě zpracoval na prsa. Vyrazil jsem proti němu, abych zmenšil střelecký úhel, on vystřeli a zblízka mne trefil do hlavy. Naše výhra každopádně byla zasloužená, bylo jen otázkou, kdy vstřelíme první branku. Třinec hrozil hlavně ze standardních situací.

Co čekáš od zápasu v Hradci Králové?

Myslet na něj budeme až po utkání Poháru ČMFS ve Žďáru. Duel v Hradci bezesporu bude velmi cennou prověrkou našich ambicí v této sezóně.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu