25.08.2007, Miroslav Fuks

Starší dorost vydřel první podzimní výhru

Starší dorost vydřel první podzimní výhruStarší dorostenci FC Vysočina si ve 4. kole nejvyšší soutěže připsali první podzimní výhru. Ve vyrovnaném utkání proti Českým Budějovicím se o ní postaral stoper Petr Filip, který skóroval hlavou v 51. minutě po rohovém kopu. Svěřenci trenéra Miroslava Kriega nyní mají na svém kontě 4 body.

 
FC VysočinaFC Vysočina
4.kolo, sobota 25.8.2007, 11:00
1:0
(0:0)
Č. BudějoviceČ. Budějovice
 
Gól: 51. Filip
Diváci: 100
FC Vysočina: Žejdlík – Kubeš, Filip, Pražák, V.Černý – Šandera, Hušbauer, L.Procházka, Hirsch (82. Štancl) – Pikl (90. Dobrovolný), Pohanka (46. Kratochvíl).
 

Komentář

Lepší vstup do utkání měli Jihočeši, kteří v úvodu zahrozili několika nebezpečnými akcemi. První velkou šanci si však připsal Filip, který ve 12. minutě po rohovém kopu hlavičkoval těsně nad. Tentýž stoper ze stejné situace utkání rozhodl, když hlavou mířil přesně k tyči. Domácí mohli na 2:0 zvýšit v 66. minutě po průniku Kubeše a především pak v samotném závěru, kdy podnikali rychlé brejky do otevřené obrany hostí. Dobrovolný ani Kratochvíl své nájezdy bohužel neproměnili. Českobudějovičtí byli brance nejblíže v 73. minutě, kdy z přímého kopu nastřelili břevno.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu