26.08.2007, Miroslav Fuks

Juniorka nestačila na Znojmo

Juniorka nestačila na ZnojmoJunioři FC Vysočina nenavázali na domácí vítězství nad "béčkem" Zlína a z horké znojemské půdy odjeli s tříbrankovým přídělem. Prakticky tak zopakovali neúspěch z loňského podzimu, kdy zde výrazně posílená juniorka prohrála 3:1. Dnes 3:0 prohrál výrazně mladší a méně zkušený tým.

 
ZnojmoZnojmo
3.kolo, neděle 26.8.2007, 16:30
3:0
(1:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly: 5. Lacko, 45. Minarech, 70.Kováč

Rozhodčí: Kneisl - Straka, Býma

Ž.K.: Veselý - Niederle


Diváci: 0

Znojmo: Hrubý - Yonov, Mička, Šuráň, Veselý, Minarech, Pavelka (79. Mráček), Jaroš (83. Adamov), Lacko, Švarc, Zich.
FC Vysočina B: Štěpanovský - Kříž, Kovařík (46. Benda), Havránek, Nešpor - Zedníček (46. Hříbek), Niederle (69. Bureš), Chlup, Cihlář - Šamánek, Rabušic.
 

Komentář

„Načala nás 5. minuta, kdy domácí Pavelky dal krásnou diagonální přihrávku za našeho levého beja a se dostal k Lackovi, který skóroval. Chybovala naše obrana i gólman. V průběhu poločasu jsme postupně vyrovnali hru a vypracovali jsme si i několik šancí, které však zůstaly nevyužité. Rozhodnutí padlo v 54. minutě, kdy rozhodčí odpískal spornou penaltu a Znojmo po brance Minarecha získalo uklidňující vedení 2:0. Přitom o dvě minuty dříve sudí neposoudil jako penaltový zákrok na Rabušice… Zbytek zápasu jsme dohrávali v útlumu. Střídání nám příliš nevyšla a domácí excelovali. Definitivně nás dorazila 70. minuta a v ní gól Kováče,“ stručně zhodnotil utkání trenér Roman Kučera.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu