16.09.2007, Miroslav Fuks

Frýdek - Místek byl nad síly juniorky

Frýdek - Místek byl nad síly juniorkyJuniorka po sérii dobrých výsledků prohrála, když nestačila na pohárového přemožitele Baníku Ostrava, tedy Frýdek – Místek. Ten díky brance Fujeríka z 43. minuty zvítězil 0:1. Nutno dodat, že výhra hostí vedených bývalým reprezentantem a vítězem Poháru UEFA Radkem Látalem byla zasloužená.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
7.kolo, neděle 16.9.2007, 11:00
0:1
(0:1)
Frýdek-MístekFrýdek-Místek
 
Góly: 43. Fujerík

Rozhodčí: Chramcov - Hulcký, Fojt

Ž.K.: Chlup, Havránek, Štěpanovský, Niederle - Perníkář, Literák, Fujerík.


Diváci: 150

FC Vysočina B: Štěpanovský - Niederle, Kříž, Havránek, Cihlář (46. Drga) - Benda, Chmelík (56. Bureš), Chlup, Netrda - Zedníček (72. Tecl), Šamánek.
Frýdek-Místek: Dittert - Vavruša, Literák, Prčík, Staněk, Cabák, Plešek (75. Jordán), Perníkář, Fromelius (62. Mandičák), Němec, Fujerík (90. Macura).
 

Komentář

Frýdek od začátku zápasu prokazoval své kvality a už ve 2. minutě hlavičkoval těsně vedle Prčík. I v dalších nebezpečných situacích byli zejména hosté, kteří za celé utkání zahrávali 12 rohových kopů. O výhře však rozhodli po samostaném průniku Fujeríka, kterého za obránce v 43. minutě uvolnil Němec a útočník z akce zavánějící ofsidovým postavením prostřelil Štěpanovského. Největší šanci „béčka“ měl ve 23: minutě Niederle po centru Netrdy z levé strany, ovšem nebyl úspěšný.
Podobně si vedli i jeho spoluhráči ve druhé části, kteří sice měli územní převahu, ale do vyložené šance se dostat za celý zápas nedokázali. Naopak hosté hodně hrozili z brejků či standardních situací. Největší šanci spálil v 73. minutě Mandičák, který z malého vápna střílel vedle. Střely jihlavského tahouna Chlupa ze závěrečných minut utkání zůstaly bez gólového efektu a tak se hosté radovali ze zasloužené výhry.
Zajímavostí zápasu je první dospělý start čerstvě sedmnáctiletého útočníka Stanislava Tecla.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu