17.09.2007, Miroslav Fuks

Tulis: „Platíme daň za předchozí tři sezóny“

Tulis: „Platíme daň za předchozí tři sezóny“Ředitele klubu Ing. Zdeňka Tulise jsme požádali o komentář k výměně hlavního kouče a situaci v prvním týmu a FC Vysočina.

 
Aktuální výkony mužstva, přístup hráčů a postavení v tabulce jednoznačně neodpovídá složení kádru a našim představám. Navíc se opakuje nedobrý herní projev, kterému schází nasazení, chybí jednotná herní tvář a prezentujeme se velmi špatnou a nedůslednou defenzivní činností. Nutno však uznat, že naší obraně velmi uškodilo zranění a následná absence Kadlece. Všechny tyto aspekty vedly k rozhodnutí představenstva dosadit na post hlavního kouče nového trenéra Karola Marka. Dostali jsme na něj velmi dobrá doporučení např. i od Wernera Ličky a věříme, že bude schopen náš tým zvednout a produkovat kvalitní fotbal.

Čím si vlastně tuto herní krizi mužstva vysvětlujete?

Platíme daň předchozích třech sezón, ve kterých jsme jeli nadoraz, nad ekonomické možnosti klubu. Ve snaze zachovat konkurenceschopnost kádru jsme za této situace museli volit cestu hostování, což stabilizaci a celkovému duchu týmu logicky příliš nepomohlo. Navíc přišla zranění a neochota vlastních hráčů prodloužit v klubu smlouvu. Právě stabilizace kádru a nárůst počtu vlastních fotbalistů „A“ mužstva je našim úkolem pro nadcházející období.

Sáhli jste k pokutám vůči hráčům či k jiným trestům?

Trenér Marko byl proti tomuto kroku. Jsme si však vědomi velkého dluhu vůči našim fanouškům a divákům a proto všem věrným, kteří nás povzbudí v důležitém domácím duelu proti Slovácku, dáme zdarma vstupenku na atraktivní pohárový duel proti Brnu. Doufáme, že nás fanoušci přijdou podpořit a týmu v těžké chvíli pomohou.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu