30.09.2007, Miroslav Fuks

Juniorské derby vyznělo lépe pro hosty ze Slovácka

Juniorské derby vyznělo lépe pro hosty ze SlováckaMěření sil dvou juniorský týmů mezi Vysočinou a Slováckem skončilo podobně jako nedávný druholigový duel ve prospěch hostí. To vyhrálo 1:3, když důležitý úvodní gól vstřelilo po hrubé chybě gólmana Štěpanovského. Jediný jihlavský úspěch zaznamenal Chmelík.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
9.kolo, neděle 30.9.2007, 11:00
1:3
(0:2)
Slovácko BSlovácko B
 
Góly: 64. Chmelík - 18. Čtvrtníček, 25. Rohovský, 73. Crla

Rozhodčí: Dorušák - Jahoda, Kratochvíl

Ž.K.: Šamánek, Kříž, Havránek, Chlup - Pácl


Diváci: 100

FC Vysočina B: Štěpanovský - Benda, Havránek, Kříž, Cihlář (80. Nešpor) - Čermák (58. Chmelík), Chlup, Hušbauer, Netrda (58. Borovský) - Rabušic, Šamánek.
Slovácko B: Kovář - Spazier, Bělaška, Pácl, Zálešák, Čtvrtníček L., Perůtka (93. Nguyen), Rohovský (65. Crla), Dvořák, Šilinger, Čtvrtníček O. (77. Drápala).
 

Komentář

„Do zápasu jsme dobře vstoupili a vypracovali jsme si převahu. První zlom přišel právě v tomto období v 11. minutě, kdy Šamánek přiklepl míč do šance Rabušicovi, který postupoval sám na gólmana, který ho vychytal. Ještě důležitějším momentem byla 18. minuta, kdy Štěpanovský hrubě podcenil centr do vápna, který si pouštěl a přitom si nevšiml protihráče, který ho oběhl a lehce skóroval. Tato rána s týmem hodně zamávala a výsledkem byl druhý gól o sedm minut později. Z otřesu nás ve druhé části trochu dostala střídání a gól Chmelíka, který v 64. minutě snížil na 1:2. Bohužel brzy nato přišlo další zaváhání gólmana a obrany a Crla střelou z vápna mezi nohama Štěpanovského zvýšil na 1:3. V utkání jsme podali špatný výkon a nezvládli jsme ho. Hráli jsme v křeči a dopouštěli jsme se individuálních chyb. Jsme teď v menší výsledkové krizi, ze které se musíme co nejdříve dostat a zkonsolidovat celý tým,“ řekl po utkání kouč Kučera.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu