28.10.2007, Miroslav Fuks

Juniorka zaslouženě zdolala Bystrc

Juniorka zaslouženě zdolala Bystrc„Béčko“ FC Vysočina se po dlouhé sedmizápasové pauze dočkalo tříbodového zisku, když zcela po zásluze zdolalo celek Dosty Bystrc 2:1. Branky po krásných akcích stříleli útočníci „áčka“ Michael Rabušic a Vladimír Vácha. Juniorka má nyní na kontě 16 třetiligových bodů.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
13.kolo, neděle 28.10.2007, 11:00
2:1
(0:0)
BystrcBystrc
 
Gól: 49. Rabušic, 60. Vácha - 85. Kalina

Rozhodčí: Bednář - Proske, Piňos

Ž.K.: 37. Chmelík, 90. Čermák


Diváci: 150

FC Vysočina B: Štěpanovský - Benda, Kříž, Nešpor, Naniaš (68. Hříbek) - Čermák, Chmelík (76. Hušbauer), Chlup, Netrda (46. Bayer) - Vácha, Rabušic.
Bystrc: Krajíček - Komínek, Janíček (71. Dufek), Zdráhal, Směja - Janek (61. Kalina), Veselovský (81. Žvanut), Jirásek, Logara - Zedníček, Los.
 

Komentář

Juniorku v utkání posílila čtveřice hráčů z kádru "A" mužstva - Bayer, Vácha, Čermák a Rabušic. Na straně Bystrce nastoupili exjihlavští Komínek a Zedníček. Navíc scházeli zranění Pacholík a Macík.
Z bojovného úvodu vybočila pouze v 6. minutě střela hostujícího záložníka Veselovského, která prosvištěla kolem levé tyče. Na další šance diváci čekali do 23. minuty, kdy Zedníček z malého vápna po centru Lose hlavičkoval pouze do náruče Štěpanovského a stejně si vedl o dvě minuty později na druhé straně Vácha po centru Netrdy. Podobně se vedlo ve 33. minutě Rabušicovi po centru Bendy. Hosté vymysleli velmi nebezpečnou situaci v 36. minutě, kdy rozehrávali zleva roh, který se velmi nebezpečně stáčel k zadní tyči, kde čekali hráči v zeleném. Naštěstí pro domácí míč nakonec skončil v zázemí. Blízko úvodnímu gólu, který by byl navíc "do šatny", byl Chmelík, který po ideálním předložení Rabušice pálil z dlouhého kroku nad.
Do druhé části domácí vstoupili mnohem lépe. Ve 49. minutě vstřelil vedoucí branku chladnokrevně Rabušic, kterého ideálně vysunul Bayer. V 55. minutě technicky střílel těsně vedle levé šibenice Čermák. Mnohem lépe se o pět minut později vedlo útočnému duu Rabušic - Vácha. Prvně jmenovaný pronikl po pravé straně, prudce vystřelil po zemi a odražený míč do prázdné branky pohodlně dorazil uzdravený Vácha. Juniroka poté měla několik rychlých brejků, které volaly po třetí brance v Bystrcké síti. Vácha po centru Hříbka či Rabušic hlavou však přesně nezakončili. Přišel tak zákonitý trest na druhé straně, když v 85. minutě Zedníček ideálně vysunul Kalinu, který prostřelil Štěpanovského. Nervózní závěr mohl v 90. minutě uklidnit Rabušic, který postupoval zcela sám na gólmana, ale místo přihrávky volnému Váchovi pouze nastřelil brankáře Krajíčka. Výhra domácích byla každopádně zasloužená.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu