15.08.2002, Redakce

Ničivé povodně fotbalu vystavily stop

Na základě jednomyslného rozhodnutí Řídící komise ligového shromáždění, opakovaných konzultací se všemi 32 kluby I. Gambrinus ligy i II. ligy a po zvážení všech okolností, provázejících přípravu a organizaci nadcházejících utkání blížícího se víkendu, bylo stanoveno:

- odložit kompletní 4.kolo I.Gambrinus ligy na neděli 24.listopadu 2002

- odložit kompletní 4.kolo II. Ligy na neděli 17. listopadu 2002

„Důkladně jsme zvážili všechna pro i proti a v zájmu regulérnosti soutěží i dalších okolností jsme dospěli k tomuto rozhodnutí,“ řekl Petr Fousek, generální sekretář ČMFS. „V případě dalších soutěží nebude Českomoravský fotbalový svaz přijímat žádné centrální rozhodnutí o odehrání či odložení utkání všech soutěžních stupňů, a to ani ve formě doporučení. Rozhodnutí ponecháme zcela v kompetenci jednotlivých řídících orgánů konkrétních regionů, neboť ony samy znají nejlépe aktuální podmínky. Situace v jednotlivých částech ČR je velice rozdílná.“

Tato skutečnost samozřejmě znamená, že se neuskuteční ani plánovaný a fanoušky hojně obsazený sobotní zájezd na Letnou k utkání AC Sparta B - FC Vysočina.

 
 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu