06.04.2008, Miroslav Fuks

Čermák v Zábřehu trefil tři body!

Čermák v Zábřehu trefil tři body!Juniorka FC Vysočina ze čtyř jarních duelů vybojovala již devět bodů a úspěšně míří za záchranou ve třetí nejvyšší soutěži. Naše „béčko“ napravilo domácí prohru se Znojmem, když vydolovalo výhru z půdy Sulko Zábřeh. Jedinou branku duelu vstřelil v 64. minutě Ivan Čermák.

 
ZábřehZábřeh
19.kolo, neděle 6.4.2008, 15:30
0:1
(0:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly: 64. Čermák

Rozhodčí: Proske - Bednář, Viščor


Diváci: 400

Zábřeh: Janků - Vývoda, Řehák, Skopal, Cetkovský - Svozil M., Pobucký, Svozil J., Dragon (74. Kašpar) - Laštůvka, Pinkava
FC Vysočina B: Tulis - Gabriel, Wasserbauer, Kříž, Nešpor – Čermák, Chlup (75. Chmelík), Pacholík, Netrda - Veselý, Rabušic (81. Peška)
 

Komentář

Po oboustranně aktivním úvodu, ve kterém již ve 2. minutě Rabušic otřel míč o tyč, fotbalová podívaná opadla. Hrálo se vesměs u prostřed hřiště a pokud došlo k rychlejším útokům tak ty byly bez zakončení.
Druhý poločas začal za prudkého deště a přinesl zlepšený výkon zejména ze strany hostí. Ti vycítili šanci na vítězství a hledali klíč k domácí brance. Už ve 47. minutě brankář Janků vyrazil křížnou střelu Čermáka na rohový kop. O chvíli později z otočky pálil z velkého vápna těsně vedle levé tyče Kříž. Ve druhé části se nadále hrál oboustranně spíše bojovný fotbal. Duel rozhodla 64. minuta, kdy se domácí obránci a brankář dopustili trestuhodné chyby na velkém vápně. Tak dlouho si dávali přednost, až jejich zaváhání využil Čermák, vzal jim míč a do prázdné branky s přehledem zavěsil. Přes snahu domácích o vyrovnání Vysočina kontrolovala vedení a byla nebezpečná z rychlých brejků.
„Jsem velmi rád, že jsme těžký duel na horké půdě zvládli. Byli jsme určitě fotbalovějším týmem a hrozili jsme z nebezpečných brejků. Cennou výhru jsme vybojovali. Divák však příliš pohlednou podívanou neviděl,“ řekl k zápasu trenér Roman Kučera, který zhodnotil i výkon Brazilce Gabriela: „Utkání zvládl celkem dobře. Střídal dobré okamžiky s horšími. Ještě však musí zlepšit komunikaci na hřišti.“

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu