27.04.2008, Miroslav Fuks

Juniorka nepřesvědčila, ale zvítězila

Juniorka nepřesvědčila, ale zvítězilaVíce než sedmdesát minut se juniorka FC Vysočina trápila proti Uničovu. Třináctý celek tabulky se v 30. minutě utkání ujal vedení, na které domácí dlouho hledali odpověď. Vysvobození z jihlavského trápení přinesly dva góly v rozmezí 72. a 75. minuty, o které se postarali Luděk Procházka a Vladimír Peška.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
22.kolo, neděle 27.4.2008, 11:00
2:1
(0:1)
UničovUničov
 
Góly: 72. L.Procházka, 75. Peška – 30. Vaníček

Rozhodčí: Paták – Chramcov, Nádvorník

Ž.K.: Chlup, Peška - Vaníček, Šalamoun


Diváci: 100

FC Vysočina B: Tulis - Benda, Wassebauer, Bodeček, Nešpor - Dupal, Chlup (59. Chmelík), Pacholík, Netrda - L.Procházka (85. Havránek), Peška (90. Naniáš).
Uničov: Uvízl - Novosad, Vaníček, Poštulka, Vejvoda - Niessner, Večeřa, Toman, Homola (81. Šlamoun) -Zmeškal, Krpec.
 

Komentář

Domácímu "béčku" se zápas herně příliš nepovedl. Týmu vázla kombinace a útočníci nebyli zásobováni přihrávky. Největší šance první půle tak patřily hostujícímu celku. Nejdříve v 30. minutě Vysočina po rohovém kopu ztratila na
půli míč, Uničov udeřil do rozhozené obrany a Vaníček neměl po povedené finální přihrávce problém trefit z pěti metrů prázdnou bránu. Jihlavská sterilní hra pokračovala a v závěru první půle mohlo být z domácího pohledu mnohem hůře. Po rychlém brejku dostal ideální balón na malé vápno Zmeškal, ovšem k radosti domácích koncovku nezvládl.
Ani v úvodu druhé části se herní projev Vysočiny nezlepšil a Uničov bez větších problémů hájil svůj náskok. První jihlavská hrozba přišla v 63. minutě, kdy Dupal nahrál Peškovi, ovšem gólman Uvízl byl na místě. Byl to právě Dupal, který vzal do rukou osud zápasu, přesunul se více do středu zálohy a rozhýbal jihlavskou hru. V 72. minutě před brankou našel opět Pešku, jehož střelu brankář vyrazil, ale Luděk Procházka byl u míče první a neměl problém vsítit svůj první gól v MSFL. Tentýž hráč mohl už za minutu strhnout vedení na stranu Vysočiny, ale po centru Chmelíka trefil jen brankáře. Hvězdné minuty Jihlavy naštěstí pokračovaly a v 75. minutě Dupal ideálně za obranu uvolnil Pešku a ten přeloboval Uvízla. Zaznamenal tak svůj první ligový gól po více než roční pauze zaviněné zraněním kolene. V
závěrečné čtvrthodině se hosté pokoušeli o vyrovnání, ovšem krom několika standardních situací se do šance nedostali. Domácí tak bodovým ziskem, nikoli však výkonem, napravili debakl z Frýdku-Místku.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu