30.01.2003, Redakce

Jarní kádr FC Vysočina uzavřen

JIHLAVA – Den před oficiální uzávěrkou přestupů profesionálních hráčů došlo ve čtvrtek 30. ledna k uzavření jarní soupisky druholigového FC Vysočina Jihlava.

 
ODCHODY:

Aleš Ryška: v FC Vysočina celkově strávil 2 úspěšné fotbalové roky. Jeho předpokládaný zimní přestup z Olomouc se však zrealizovat nepodařilo. Finanční požadavky mateřského celku byly pro FC Vysočina momentálně neakceptovatelné, Sigma nebyla ochotna přistoupit ani na výměnu Ryšky za jednoho talentovaných mládežnických fotbalistů FC Vysočina, který v Olomouci působí.

Ladislav Šebek: "Šebek, který v Jihlavě odehrál takřka 5 sezón, po první lize toužil. Hradec splnil naše i jeho podmínky a my jsme v dnešních fotbalově tržních podmínkách nemohli přestupu říci ne. Součástí naší dohody s Hradcem je hostování hradeckého obránce Juračky, které můžeme po půl roce v případě našeho zájmu změnit v přestup. Smlouva mezi kluby též obsahuje blíže nespecifikovaný procentuelní podíl z dalšího Šebkova přestupu ve prospěch FC Vysočina," uvedl jihlavský ředitel Tulis.

Petr Gottwald: během svého půlročního působení nepřesvědčil a tak se vedení FC Vysočina domluvilo na jeho půlročním hostování v předposledním celku II. ligy FC Group Dolní Kounice.

Jiří Bartoš: ”Bartoš byl po dva roky jasnou jedničkou v naší brance. V závěru svého působení v našem klubu se však potýkal s nevyrovnaností formy, navíc mu u nás končila smlouva a tak jsme se rozhodli vyřešit tento klíčový post jinak. Bartoš tak přestupuje do třetiligového Znojma a hostování v přestup jsme změnili Michalu Vorlovi, který prokázal své kvality v závěru podzimní části,” vysvětluje ing. Tulis.

Aleš Frolda: mladý obránce byl uvolněn na hostování do divizní HFK Třebíč jako součást přestupu třebíčského Michala Pacholíka do FC Vysočina..

PŘÍCHODY:

Roman Juračka: při nemožnosti uskutečnit přestup Aleše Ryšky využila FC Vysočina dohody s Hradcem Králové a dohodla se na půlročním hostování zkušeného obránce Romana Juračky, které se může na základě opce změnit v přestup.

David Kotrys: Kotrys v FC Vysočina účinkoval již na podzim, kdy zde výměnou za Aleše Hošťálka hostoval z Bohemians Praha. Po uplynutí hostování se do pražského celku vrátil na zimní přípravu. Zde se však do užšího prvoligového kádru neprobojoval a tak uvítal nabídku FC Vysočina k dalšímu hostování. "S vedením Bohemians jsme se dohodli na půlročním hostování s opcí na případné odkoupení hráče," uvedl ředitel FC Vysočina.

Aleš Hošťálek: vrátil se ze svého nepříliš úspěšného hostování v pražských Bohemians.

Petr Vladyka: nejlepší střelec a klíčový hráč FC Vysočina v podzimní části změnil své hostování z Blšan v přestup.

Michal Vorel: jeho hostování ze Sparty Krč bylo o půlroku prodlouženo s možností opce na koupi hráče.

Michal Pacholík: i v jeho případě FC Vysočina využila opce a změnila jeho hostování z HFK Třebíč v přestup. Součástí kompenzace je i hostování Aleše Froldy v Třebíči.

Martin Zimčík a Vít Brabec: pro zimní přípravu byli přeřazeni z ”B” mužstva.

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu