10.08.2008, Miroslav Fuks

Juniorka zahájila bezbrankovou remízou

Juniorka zahájila bezbrankovou remízouDospělý „B“ tým dnes zahájil pouť novým ročníkem MSFL. Z horké půdy Unexu Uničov přivezl cenný bod za bezbrankovou remízu. Na ní měl svými zákroky velký podíl brankáři Petr Tulis. V sestavě juniorky se představilo hned několik hráčů prvního týmu.

 
UničovUničov
1.kolo, neděle 10.8.2008, 10:15
0:0
(0:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 

ŽK: Peška, Chlup.
Rozhodčí: Duda - Pustějovský, Tobola.
Diváci: 400
Uničov: Uvízl - Krajčovič, Poštulka, Vejvoda, Juřátek, Toman, Večeřa, Zmolík, Stoklásek, Hloušek, Hrubý.
FC Vysočina B: Tulis - Benda, Rezek, Naniaš, Pacholík – Čermák (88. L.Procházka), Chlup, Drábek, Netrda (80. Tecl) - Vácha, Peška.
 

Komentář

„Narazili jsme na velmi kvalitního soupeře, který doma produkoval nátlakový a tvrdý fotbal. Tomu jsme se dokázali přizpůsobit a vzdorovat. Výsledkem byl spíše bojovný duel. Bohužel nám příliš nevyšel záměr vycházet ze zabezpečené obrany do rychlých brejků a tlačit se ve větším počtu hráčů do koncovky. Šance tak byly spíše na straně soupeře, ovšem nás několikrát podržel výborně chytající Tulis. Myslím si, že jsme si jednobodový zisk zasloužili. Proti posílenému Uničovu na jeho půdě je určitě hodně cenný,“ zhodnotil utkání kouč Tomáš Jansa.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu