28.08.2008, Miroslav Fuks

Šedesátka s dvojitou porcí fotbalu!

Šedesátka s dvojitou porcí fotbalu!V letošním roce je tomu 60 let, co byl založen předchůdce dnešního FC Vysočina Jihlava. K oslavě tohoto výročí byl vybrán pátek 29. srpna, jenž by měl být ve znamení dvojitého fotbalového zážitku, zajímavých diváckých atrakcí a soutěží a v neposlední řadě i ocenění významných postav v klubové historii.

 
Skutečně si lze jen těžko představit lepší kulisu oslavy klubových narozenin. V pátek 29. srpna totiž do Jihlavy přijede jeden z největších favoritů II. ligy tým Hradce Králové. Atraktivní měření sil mezi FC Vysočina a tímto celkem má výkop stanoven na 18:00 hodin. Tímto však zajímavá fotbalová podívaná neskončí.

Zhruba ve 20:00 na trávník stadiónu v Jiráskově ulici vyběhne výběr bývalých hráčů Spartaku Jihlava proti Klubu fotbalových internacionálů Česka. Jinak řečeno proti sobě nastoupí úspěšná generace jihlavských hráčů (Pekárek, Kovačík, Hamara, Palkovič, Veselý, Šilhán, Hekerle, Vítů a další) proti bývalým českým reprezentantům na čele se současným koučem národního týmu Petrem Radou a kapitánem týmu Františkem Veselým. Dále se v Jihlavě představí např. Jiří Němec, Václav Němeček, Radek Drulák, Luboš Kubík, František Štambacher, Stanislav Levý a další slavná jména české fotbalové historie.


Program pátečního podvečera bude zahájen již v 16:30 hodin. Měl by být nejen oslavou dobrého fotbalu, ale i místem k zábavě pro celou rodinu. Připraveno bude vystoupení mažoretek, zajímavá přestávková soutěž, zdarma skákací hrad pro děti nebo netradiční nafukovací atrakce „Radar Gate“, která změří rychlost vašeho kopu, či soutěže pro děti na vedlejší ploše s umělou trávou. Očekávanou velkou návštěvu snad potěší zachování vstupného ve výši 50,- Kč, rozšířený sortiment občerstvení, pestrá nabídka klubový suvenýrů a nedočkavce i cena piva, která bude od 16:30 do 17:30 činit pouze 15 korun.


 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu