07.09.2008, Miroslav Fuks

Výborný poločas nakonec na tři body stačil

Výborný poločas nakonec na tři body stačilVynikající vstup i vynikající pokračování měla první půle duelu juniorky FC Vysočina na půdě Bystrce. Ta inkasovala již v 1. minutě z kopačky Chmelíka a do půle lovila míč ze sítě ještě dvakrát po zásazích Chlupa a Netrdy. Domácí však ve druhé části skóre zkorigovali, pomohlo jim vyloučení Chlupa a nakonec mohli být jihlavští velice rádi za cennou výhru 2:3.

 
BystrcBystrc
5.kolo, neděle 7.9.2008, 16:30
2:3
(0:3)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 56. a 70. Šíma - 1. Chmelík, 14. Chlup, 29. Netrda.
ŽK: Kalina, Zdráhal, Janíček, Šíma, Jirásek – Pacholík, Šamánek, Žejdlík.
ČK: 85. Janíček - 66. Chlup.
Rozhodčí: Viščor - Kratochvíl T., Duda.
Diváci: 250
Bystrc: Krajíček - Zdráhal (63. Drábek), Drga, Jirásek, Šíma, Dufek, Kalina, Janíček, Outrata, Komínek, Veselovský.
FC Vysočina B: Žejdlík - Benda, Rezek, Wasserbauer, Naniaš – Chmelík (67. L.Procházka), Chlup, Čermák, Pacholík, Netrda (80. Šamánek) – Peška (89. Pohanka).
 

Komentář

Exjihlavští obránci Drga a Komínek už v 1. minutě přihlíželi gólu Chmelíka, který tečovanou střelou překonal gólmana Krajíčka. Rychlá branka hosty hodně uklidnila a umožnila jim podnikat nebezpečné brejky do rozhozené bystrcké obrany. Z jednoho z nich ve 14. minutě nadvakrát skóroval Chlup. O šest minut později to mohlo být šokujících 0:3, ovšem Peška dal v obrovské šanci gólmanovi šanci vyrazit míč do břevna. Vše napravil ve 29. minutě Netrda, který byl na konci dalšího brejku do rozhozené obrany – 0:3!
Ve druhé půli se Vysočina snažila kontrolovat hru a domácí se pokoušeli o velký obrat. Skutečně se jim v 56. minutě podařilo snížit na 1:3, když přesně hlavičkoval Šíma. Odstartoval tak drama, kterému hodně pomohl v 66. minutě Chlup, který byl za faul bez míče vyloučen. Bystrc přesilovku využila už za 4 minuty, když na rozdíl jediné branky snížil přesnou střelou opět Šíma. Enormní snahu domácích o vyrovnání zkomplikovala 85. minuta, v níž Janíček obdržel druhou žlutou kartu a musel pod sprchy. Velmi nervózní už na skóre 2:3 nic nezměnil a i přesto, že Jirásek byl v nastavení blízko vyrovnání.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu