10.09.2008, Miroslav Fuks

Vladimír Vácha míří do Bystrce

Vladimír Vácha míří do BystrceÚtočník či ofenzivní záložník Vladimír Vácha (nar. 13.12.1982) mění po deseti letech v barvách FC Vysočina dres. Odchází na hostování do 30.6.2009 do třetiligového týmu FC Dosta Bystrc – Kníničky. Pokud bude ze strany hráče i brněnského klubu zájem, tak se toto působení může od příštího ročníku změnit v přestup.

 
Vácha je odchovancem Sokolu Lípa, odkud v roce 1998 zamířil do Havlíčkova Brodu. Už po půl roce však oblékal žákovský dres jihlavského klubu. Prošel dorosteneckými týmy a juniorkou a už na podzim 2001 poprvé nastoupil za dospělé „áčko“ ve II. lize. Nikdy se v něm však stabilně neprosadil a vždy se pohyboval na hraně prvního týmu a juniorky, kde mu za dlouhých sedm sezón náleží primát nejlepšího střelce s 49 brankami ve 101 zápasech divize či MSFL.

V prvním týmu si připsal 41 startů a 5 zásahů ve II. lize. V historické prvoligovém ročníku 2005/06 nastoupil do sedmnácti duelů. Jeho bilance v Poháru ČMFS čítá 7 utkání a 3 góly.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu