04.10.2008, Miroslav Fuks

Dorost si připsal důležitou výhru nad Brnem

Dorost si připsal důležitou výhru nad BrnemStarší dorostenci FC Vysočina zlomili neúspěšnou sérii tří porážek a vrátili se na vítěznou vlnu, když díky dvěma brankám Matěje Vydry zdolali 2:1 (1:0) 1.FC Brno. V nesmírně vyrovnané soutěži, kde 3. a 15. tým tabulky dělilo pouhých 5 bodů, byl tento tříbodový zisk velmi důležitý.

 
FC VysočinaFC Vysočina
9.kolo, sobota 4.10.2008, 11:00
2:1
(1:0)
BrnoBrno
 
Góly: 1. a 70. Vydra – 90(+2). Šťourač
Diváci: 100
FC Vysočina: Matiášek – Bambula, Pražák, Z.Kučera, Machálek – Šandera (83. T.Kučera), Leligdon, Kopic, Dobrovolný (70. Pikl) – Tecl, Vydra.
 

Komentář

„Výhru jsme skutečně velmi potřebovali. Od začátku jsme za ní šli a hodně nám k ní pomohl rychlý gól, který padl po centru Šandery a ten Dobrovolný vrátil na malé vápno skórujícímu Vydrovi. Náš výkon nebyl zcela optimální, ovšem hráči hráli s velkým nasazením a plnili taktické pokyny. Ve druhé části jsme měli několik šancí na zvýšení vedení a to se nakonec podařilo výborně hrajícímu Vydrovi, který v 70. minutě přesnou střelou na zadní tyč zužitkoval vydařenou kombinaci na pravé straně. Brno se nedostalo do závěrečného tlaku a naši výhru nezkomplikovalo ani snížení stavu ve 2. minutě nastavení. Věřím, že nás vítězství nakopne do dalších těžkých zápasů,“ uvedl kouč Roman Kučera.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu