08.01.2009, DENÍK - Vít Brabec

Neoblíbených výběhů se prý mladší dorostenci FC Vysočina bát nemusí

Neoblíbených výběhů se prý mladší dorostenci FC Vysočina bát nemusíMladší dorostenci FC Vysočina zahájili zimní dril před jarní částí fotbalové I. ligy už v pondělí. Pod taktovkou staronového kouče Pavla Procházky se připravuje sedmnáct hráčů. Úvodní trénink absolvoval prvoligový výběr mladých nadějí Jihlavy na umělé trávě Na Stoupách. „Ten pondělní zahajovací byl takový volnější,“ nastiňuje kouč Pavel Procházka.

 
 Postupně se zátěž bude zvyšovat, ale hodně neoblíbených výběhů se hráči prý bát nemusí. „Něco sice mám naplánované na soustředění, ale co se týká tréninků v Jihlavě, tak takřka všechno budeme dělat na hřišti. Kondici nechceme dělat odděleně od balonu. Spíš aby to kluky bavilo a zároveň to mělo smysl. Na atletickou dráhu půjdeme spíše necíleně,“ odhaluje svou tréninkovou strategii.

„A samozřejmě nevynecháme posilovnu, obratnostní věci v hale, kompenzační a regenerační cvičení,“ doplňuje.

Kondiční blok pak vyvrcholí na konci ledna pětidenním soustředěním v Bystřici nad Pernštejnem. „Mám to tam osahané. Jezdíme tam pravidelně, známe prostředí, kluci byli vždycky spokojení a já věřím, že i teď to bude dobré soustředění,“ komentuje Procházka.

Nejen v týdnu, kdy absolvují tréninky, ale i o víkendech se budou muset hráči pořádně otáčet. Ovšem to je čeká ta nejpříjemnější část přípravy. Utkání. A nebude jich málo.

„Máme nasmlouvaných deset zápasů, což je pro tu zimu myslím optimální. Každý víkend hrajeme, aby měli hráči potěšení z fotbalu,“ říká trenér mladíků, kterému se na prvním tréninku hlásilo sedmnáct fotbalistů. „Momentálně máme patnáct hráčů a dva gólmany,“ potvrzuje. „Ale to zřejmě není konečná podoba. Až po posunech v celém klubu se uvidím, v jaké podobě tým zůstane,“ dodává Procházka.

Kdo je v týmu?

Brankáři: Jan Kotnour, Jan Toman.
Obránci: Tomáš Beránek, Dominik Procházka, Jan Vonásek, Lukáš Hráček, Radek Cipruš, Jan Caha.
Záložníci: Jakub Vodáček, Jan Kolařík, Miloslav Brabec, Radim Šuta, Alois Zeman, Martin Štancl.
Útočníci: Petr Císař, Jan Svoboda, Jindřich Kučera.

Trenér: Pavel Procházka, asistent trenéra: Radek Cipruš.

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu