21.04.2009, Miroslav Fuks

E.ON ČR Junior Cup v sobotu v Jihlavě

E.ON ČR Junior Cup v sobotu v JihlavěV neděli 19. dubna odstartoval v Českém Krumlově největší fotbalový turnaj dětí do 10 let v České republice E.ON ČR Junior Cup 2009 organizovaný společností E.ON. Letošního jubilejního pátého ročníku se zúčastní přes dva tisíce žáků fotbalových klubů z pěti krajů a hlavního města Prahy. Hned druhé regionální kolo turnaje se uskuteční v Jihlavě a to v sobotu 25. dubna na umělé trávě sportovního areálu Na Stoupách.

 
Finále, do něhož postoupí vítěz každého regionálního kola, je naplánováno na začátek září. Hlavní cenou pro nejlepší tým ze závěrečného celorepublikového finále je účast na mezinárodním fotbalovém turnaji v německém Gilchingu a vítěz bude mít také možnost vychutnat si přímo na stadionu vybrané fotbalové utkání českého národního týmu v Praze.

„Jsem velmi potěšen, že letošní ročník se opět rozrostl, a to o účast fotbalových týmů z Prahy. Turnaj je tak největším svého druhu v České republice a znamená konfrontaci fotbalového umění nejen mezi jednotlivými kluby v regionech, ale i na republikové úrovni. Musím přitom říci, že výkony některých fotbalistů jsou už v tomto věku na velmi vysoké úrovni, která se i díky tomuto turnaji ještě zvyšuje,“ uvedl Marek Pagač ze společnosti E.ON.

Letošní ročník je ve znamení novinek a velkých příležitostí pro nejúspěšnější fotbalové hráče. „Tou největší je, že nejlepší hráč každého regionálního turnaje dostane certifikát na týdenní turnus Fotbalové školy Petra Čecha v Praze. Petr Čech se za dětmi na Školu osobně podívá, zatrénuje si s nimi, popovídá, vyfotí, zkrátka se jim bude aktivně věnovat, což je pro malé fotbalisty velkým zážitkem a motivací,“ zdůraznil Pagač.

Při každém turnaji nebude chybět doprovodný program plný soutěží. Navíc mladí fotbalisté dostanou jako vzpomínku na turnaj míč, první tři týmy obdrží kompletní sadu dresů. Na některé turnaje dorazí i sportovní osobnosti.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu