12.09.2009, Miroslav Fuks

Špičková dorostenecká partie skončila smírem

Špičková dorostenecká partie skončila smíremDuel dvou ze tří nejvýše postavených týmů dorostenecké extraligy skončil zaslouženým smírem. Zápas mezi Vysočinou a Sigmou Olomouc měl špičkové parametry a domácí v něm až do 89. minuty vedli po přesné hlavičce Pavla Príborského. Pojistku svému vedení však přidat nedokázali a tak se branky v samotném závěru dočkali hosté. Oba týmy se nyní se ziskem 13ti bodů dělí o první příčku tabulky.

 
FC VysočinaFC Vysočina
6.kolo, sobota 12.9.2009, 11:00
1:1
(1:0)
OlomoucOlomouc
 
Góly: 13. Príborský - 89. Hála
Diváci: 100
FC Vysočina: J.Procházka – Göth, Ptáček, Fadrný, Príborský – Přibyl, Málek (85. D.Černý), Vacek, Kosak (90. Kryštůfek) – T.Kučera, Poláček (74. Zeman).
 

Komentář

Oboustranně vyrovnaný zápas se nesl ve znamení řady nevyužitých šancí, velkého nasazení a velmi dobrých technických schopností všech hráčů. V první části si hosté vytvořili o něco více gólovek, přesto se z branky radovala Vysočina. Ve 13. minutě zahrával roh Kosak a míč posadil přesně na hlavu nikým nehlídaného Príborského.
„Ve druhé půli se hrála velmi náročné partie. Vytvořili jsme si hned několik příležitostí ke vstřelení klíčové druhé branky. Bohužel, dvakrát Poláček a jednou Kosak své loženky neproměnili. A tak přišel trest v závěru, kdy jsme špatně pokryli standardní situaci a hosté vyrovnali. Před zápasem bych bod bral, nyní jsem trochu zklamán. Velmi cenná výhra byla nadosah. Přesto musím hráčům poděkovat za nadstandardní výkon proti skvělému soupeři,“ řekl k zápasu kouč Pavel Procházka.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu