17.09.2009, Miroslav Fuks

FC Vysočina schválil novou strategii a posílil sportovní management

FC Vysočina schválil novou strategii a posílil sportovní managementPředstavenstvo FC Vysočina na svém středečním zasedání schválilo novou sportovní strategii klubu v souladu s vizí: „Přivedeme konsolidovaný klub do evropských pohárů“. Zároveň byl do funkce sportovního manažera navržen a jmenován Josef Jinoch, který v minulosti působil v managementu Liberce, Slavie Praha či Jablonce. Manažer Zdeněk Šmýd zůstává na sportovním úseku, přičemž se nyní bude věnovat mládeži a scoutingu.

 
Vedení FC Vysočina k těmto změnám přistoupilo na základě důkladné analýzy sportovního stavu klubu. „Výsledná komplexní strategie se především dotýká sportovní koncepce. Reaguje na fakt, že se klubu v uplynulých třech letech nepodařilo naplnit výkonnostní cíle v podobě postupu do nejvyšší soutěže. FC Vysočina tak nezužitkovala svoji stabilní ekonomickou situaci, kvalitní tréninkové zázemí a výbornou mládežnickou základnu. Jsme sice českou veřejností vnímáni jako úspěšní, ale ke skutečnému úspěchu ještě velký krok chybí. Před námi je nyní velká výzva zlepšit činnost klubu ve všech sférách, přičemž hodláme využít i nejlepší cizí zkušenosti,“ uvedl předseda představenstva FC Vysočina Ing. Jiří Pech.

Postupné změny čekají hráčský kádr „A“ mužstva, který bude budován koncepčně a systematicky s výhledem na nejvyšší soutěž. Zároveň dostanou velký prostor talentovaní odchovanci představující budoucnost klubu. „Hráči budou vystaveni náročnějšímu konkurenčnímu prostředí a budou pod mnohem větším výsledkovým tlakem. Ponesou odpovědnost nejen za „svoji“ hru, ale i za naplnění vize FC Vysočina. Tím také podpoří týmový duch celého klubu,“ zdůraznil Pech.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu