26.09.2009, Miroslav Fuks

Starší dorost proti Slavii vybojoval remízu

Starší dorost proti Slavii vybojoval remízuStarší dorostenci FC Vysočina se v posledních třech kolech střetli se špičkovými soupeři a potřetí v řadě z toho byla remíza. Dnes proti Slavii Praha museli dvakrát dotahovat vedení hostí a nakonec v závěru sami sahali po třech bodech. Konečný výsledek 2:2 (0:1) však není zklamáním. Jihlavské branky vstřelili Ondřej Přibyl a Tomáš Kučera.

 
FC VysočinaFC Vysočina
8.kolo, sobota 26.9.2009, 11:00
2:2
(0:1)
SlaviaSlavia
 
Góly Vysočiny: 72. Přibyl, 80. T.Kučera.
Diváci: 150
FC Vysočina: Matiášek – Göth, Ptáček, Fadrný, Príborský (80. Vokoun) – Přibyl, Málek, Vacek, Kosak – T.Kučera, D.Černý (32. Zeman).
 

Komentář

V první půli se hrál oboustranně kvalitní fotbal s velkým nasazením. Vysočina z úvodní převahy gól nevytěžila a tak se v 20. minutě radovali hosté, kteří se prosadili na pravém křídle a poté přesná přihrávka našla na malém vápně slávistického útočníka. Vysočina poté zahájila ofenzivní manévry, které však přinesly jen standardky a nevyužitou šanci Černého. Velká bitva pokračovala i ve druhé půli a v 72. minutě přinesla zasloužené vyrovnání. Po centru Kosaka se trefil Přibyl. Ke smůle domácích však přišel po minutě další gól Slavie po nešťastné Fadrného teči centru. Jihlavští mladíci se však nevzdali a v 80. minutě znovu vyrovnali, když se Kučera nejlépe orientoval ve skrumáži před brankou. V závěru dokonce mohla Vysočina strhnout vítězství na svoji stranu. Vokoun ani Vacek však svoje nájezdy na gólmana neproměnili.
„Sehráli jsme velmi kvalitní utkání. Hráči si za svůj výkon a dvojí vyrovnání nepříznivého stavu zaslouží pochvalu. Ne vše nám v utkání vyšlo, ale já jsem dnes spokojen,“ řekl po zápase kouč Pavel Procházka.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu