01.04.2010, Miroslav Fuks

Proběhne nábor do přípravek!

Proběhne nábor do přípravek!Jarní fotbalová sezóna tradičně bude ve znamení doplňování a tvorby chlapeckých i dívčích týmů FC Vysočina. Oficiální nábor do chlapeckých přípravek proběhne ve čtvrtek 22. dubna 2010 od 17.00 hodin na hlavním stadiónu v Jiráskově ulici. Zváni jsou chlapci ročníků 2003 - 2005. Náboru budou přítomni i ligoví hráči „A“ mužstva. Padesát z účastníků náboru zdarma obdrží klubové tričko!

 

Chlapci by měli dorazit v doprovodu rodičů a měli by sebou mít sportovní oblečení, kopačky (tenisky), míč velikost č.3 nebo č.4 (ideální je č.3) a láhev s pitím.

Součástí FC Vysočina se mohou stát i dívky ve věku od osmi do patnácti let. Ty mohou vyzkoušet své fotbalové vlohy na pravidelných trénincích ženského týmu. Ty probíhají vždy v pondělí, ve středu a v pátek od 18:00 hodin v areálu Na Stoupách v Jihlavě. Více info ohledně dívčích týmů sdělí trenér Josef Žampa – mobil: 607 188 249.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu