24.04.2010, Miroslav Fuks

Dorost v ofenzivní partii porazil Baník!

Dorost v ofenzivní partii porazil Baník!Starší dorost z prvních pěti jarních zápasů získal pouhý bod a začal se lehce přibližovat spodním příčkám. Poté však přišla cenná remíza z Teplice, šokující vítězství v Olomouci a dnes skalp 4. celku tabulky Baníku Ostrava! V oboustranně ofenzivní partii s řadou nepřesností rozhodl jediný přesný zásah Aloise Zemana z 69. minuty, který se prosadil hlavou po centru Kosaka z levé strany. Naši mladíci nyní v extralize okupují výbornou 6. příčku.

 
FC VysočinaFC Vysočina
23.kolo, sobota 24.4.2010, 12:00
1:0
(0:0)
OstravaOstrava
 
Gól: 69. Zeman.
Diváci: 80
FC Vysočina: Matiášek – Kryštůfek, Turek, Ptáček, Príborský – Kliment (65. Přibyl), Málek (55. Zeman), Fadrný, Vacek, Kosak – Štancl (90. Vokoun).
 

Komentář

V první části tahala Vysočina za kratší konec. Baník byl aktivnější a vypracoval si více nebezpečných příležitostí. Skóre se však neměnilo. Ve druhé části domácí celek zpřesnil hru a na hřišti se odehrávalo ofenzivní představení s řadou brankových šancí. Baník několikrát ztroskotal na brankáři Matiáškovi či na nepřesné koncovce. V šancích Vysočiny neuspěli Fadrný, Kosak či Štancl. Po Zemanově brance se Baník velmi snažil o vyrovnání, ovšem o to více otevíral svá zadní vrátka. Jihlavští hráči však nadějné brejky gólově nezúročili. Nervózní závěr už na velmi cenné výhře FC Vysočina nic nezměnil.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu