02.08.2010, Miroslav Fuks

V letní přípravě se potí i jihlavské dívky

V letní přípravě se potí i jihlavské dívkyDívčí tým FC Vysočina má za sebou první týden letní přípravy. Svěřenkyně trenéra Josefa Žampy tréninkový blok zahájily 26. července dvěma dny individuální přípravy, aby se ve středu 28. července poprvé sešly na stadiónu v Jiráskově ulici. Po dobu dalších tří dnů je čekal maratón třífázových tréninků. Od tohoto týdnu se vrací do běžného tréninkového rytmu pondělí – středa – pátek.

 

Letní přípravu doplní herní soustředění v Bystřici nad Perštejnem, na které holky odjedou 12. srpna. Zakončí ho nedělním turnajem čtyř celků v Brně.

„V ženském „A“ týmu se nyní připravuje 18 hráček. Lze říci, že jsme kádr omladili, neboť se do Nového Města vrátily Daniela Procházková a Helena Jančíková. Dále již nepokračuje Petra Žampová a kariéru uzavřela brankářka Sabina Vrzalová. Místo nich mužstvo doplnily talentované fotbalisty bez větších zkušeností. Přesto v nadcházejícím ročníku pomýšlíme na nejvyšší příčky. Český ženský fotbal pravděpodobně čeká už od příštího ročníku reorganizace, tudíž nás v tom nadcházejícím čekají boje o místa v nové struktuře soutěží. Měla by vzniknou šestičlenná extraliga a po ní by měla následovat osmi až desetičlenná českomoravská I. liga. V té bychom velmi chtěli působit. To nám však zajistí pouze umístění do 2. či 3. místa současní národní ligy,“ informoval nás trenér Žampa.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu