21.08.2010, Miroslav Fuks

Juniorka zdolala Sigmu!

Juniorka zdolala Sigmu!Juniorka FC Vysočina na svém hřišti dosáhla cenného tříbodového zisku, když díky brankám Davida Vacka a Robina Demetera zdolala juniorku Sigmy Olomouc 2:0 (0:0). Naši mladíci tak mají do úvodu MSFL solidní vklad v podobě zisku 6 bodů ze tří utkání.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
3.kolo, sobota 21.8.2010, 11:00
2:0
(1:0)
Olomouc BOlomouc B
 
Branky: 9. Vacek, 79. R.Demeter
Rozhodčí: Chramcov - Ondráš, Pochylý
Diváci: 100
FC Vysočina B: Rožník - Bambula, Filip, Ptáček, Dobrovolný - Demeter, Leligdon, Gába, Kosak (73. Málek) - Vacek (46. Poláček), Tecl (62. Šandera).
Olomouc B: Šustr - Koutný (83. Tomeček), Dreksa, Murín, Macharický - Přikryl, Kalas (66. Pospíšil T.), Šindelář, Nekuda - Pospíšil M., Vavřík (46. Chlebek).
 

Komentář

V domácí sestavě dostal volno Lovětínský a tak se role zkušeného hráče ve středu zálohy ujal Gába. Po úvodním oťukávání přišel překvapivý gól. Právě Gába na pravé straně vybojoval míč, který olomoucký hráč stihl odehrát, ovšem u jeho malé domů byl dříve Vacek a podél gólmana otevřel skóre utkání. Olomoučtí poté byli aktivnější, ale výraznější šanci si nedokázali vytvořit. Naopak po centru Kosaka hlavičkoval ve 27. minutě nebezpečně Demeter. V úhlu však mířil vedle levé tyče. Ve 39. minutě se ve vápně dostal k zakončení Tecl, ale jeho střela levačkou mířila přesně do míst, kde stál pozorný Šustr.

Tentýž hráč mohl vstřelit klíčový druhý gól ve 47. minutě, kdy ho uvolnil Poláček, Tecl přesprintoval Dreksu a postupoval na gólmana. Situaci řešil střelou, kterou Šustr vyrazil na roh. V 55. minutě rozehrál Kosak přímý kop téměř z půlky hřiště a jeho pokus málem překvapil Šustra. Důležitý moment přišel na druhé straně v 58. minutě, kdy se Nekuda ocitl sám před Rožníkem, který ho skvěle vychytal. Poslední šanci na vyrovnání měla Sigma v 67. minutě, kdy se Pospíšil postavil ke standardce a sedmnáctiletému hráči Chelsea Kalasovi, který v Sigmě hostuje, scházel jen kousek k zakončení. Rožník byl u míče dříve. Poté se nebezpečné situace rodily výhradně na druhé straně a vždy vzešly z akcí na levém křídle. V 71. minutě se výborně uvolnil Kosak, ovšem Demeter se k zakončení nedostal. Šandera následný odražený míč zpracoval a vystřelil těsně vedle pravé tyče. V 77. minutě Poláček srdnatě vybojoval téměř ztracený míč, přihrál jej Leligdonovi, jenž ho přistrčil ještě Demeterovi, který balon v těžké pozici napálil vysoko nad. V 79. minutě unikl Málek, který za malé vápno předložil ideální míč Demeterovi, který ho důrazně uklidil do sítě!

„Jsem velmi rád, že jsme tento těžký duel dotáhli do vítězného konce. Sehráli jsme třetí duel během sedmi dnů, což se muselo projevit. I proto jsme chtěli hrát ze zabezpečené obrany. Tomu napomohl náš brzy vstřelený gól. Na počátku druhé části mohl naši situaci zlepšit Tecl, ale neproměnil. Poté jsme přežili aktivitu soupeře, který si vypracoval jednu vyloženou šanci, v níž nás podržel Rožník. Závěr utkání už naštěstí náležel nám. Hráči si nyní zaslouží 2 dny volna,“ řekl po utkání trenér Josef Vrzáček.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu