28.08.2010, Miroslav Fuks

Starší dorost se dočkal první extraligové výhry!

Starší dorost se dočkal první extraligové výhry!Starší dorostenci prolomili sérii neúspěchů a ve 4. kole extraligy se dočkali první podzimní výhry. Zcela po zásluze na domácí půdě přehráli Tescomu Zlín v poměru 2:0 (2.0), když ve 20. minutě přesně hlavičkoval Martin Štancl a o 5 minut později se krásnou střelou trefil Jindřich Kučera.

 
FC VysočinaFC Vysočina
4.kolo, sobota 28.8.2010, 11:00
2:0
(2:0)
ZlínZlín
 
Góly: 20. Štancl, 25. J.Kučera.
Diváci: 100
FC Vysočina: Kotnour – Göth, Turek, D.Procházka, Kryštůfek – Vokoun (86. Beránek), Fadrný, Zeman (71. Kliment), Šuta (77. Cipruš), Štancl – J.Kučera.
 

Komentář

Domácímu celku vyšel první poločas. Jihlavští hráči svoji obrovskou snahu o první vítězství korunovali v 20. a 25. minutě. Nejprve zprava odcentroval Vokoun a Štancl hlavičkoval do sítě. Poté krásně zhruba z 18ti metrů vypálil Jindřich Kučera a bylo to 2:0! Ve druhé části se na hřišti za vytrvalého deště odehrával spíše boj. Zlín se tlačil do útoku a domácí hrozili z brejků. Kučera v 59. minutě neproměnil samostatný nájezd, v dalších velkých šancích nepřesně pálili Vokoun, Zeman, Šuta či Fadrný. Na druhé straně svůj tým podržel gólman Kotnour.

„Náš výkon nebyl bez chyb. Kluci výhru ubojovali a za to jim patří dík. Jejich hru svazovala povinnost zvítězit,“ oddechl si po zápase trenér Pavel Procházka.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu