04.09.2010, Miroslav Fuks

Starší dorost veze cennou výhru z Boleslavi!

Starší dorost veze cennou výhru z Boleslavi!Po nepovedeném startu extraligy se starší dorost FC Vysočina dostává na vítěznou vlnu. Před týdnem vybojoval první podzimní výhru a na ní navázal i teď v Mladé Boleslavi! Svěřenci kouče Pavla Procházky zvítězili 3:4 (1:1) díky brankám Jindřicha Kučery, Martina Vokouna, Martina Štancla a Jana Klimenta.

 
Ml. BoleslavMl. Boleslav
5.kolo, sobota 4.9.2010, 13:00
3:4
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly Vysočiny: J.Kučera, Vokoun, Štancl, Kliment.
Diváci: 0
FC Vysočina: Malinkovič – Göth, Turek, Čížek, Kryštůfek – Vokoun (72. Cipruš), Fadrný, Šuta (65. Kliment), Štancl – Zeman (85. D.Procházka), J.Kučera.
 

Komentář

Vysočina do zápasu vstoupila velice aktivně. Zemanovu gólovou hlavičku však gólman lapil a tak se v 15. minutě ujala akce Götha na pravém křídle, po níž neměl těžkou úlohu skórovat Kučera. Hned z rozehrávky však domácí po chybě jihlavské obrany vyrovnali na 1:1. Do konce půle se už skóre nezměnilo, přestože 2 velké šance Zemana po brance volaly. „Ve druhé části kluci zabrali a po zásluze vstřelili 3 krásné branky. Vedli jsme 1:4 a v 84. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen Štancl. Poté domácí dokázali zápas zdramatizovat a zkorigovat na konečných 3:4. Krom posledních 10ti minut zápas jsme hráli dobrý fotbal, za nějž si všichni kluci zaslouží pochvalu. Poděkování zaslouží za dobrý výkon gólman Malinkovič, který si odbyl premiéru v jihlavském dresu,“ uvedl kouč Procházka.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu