11.09.2010, Miroslav Fuks

Dorost získal cenný skalp Sigmy!

Dorost získal cenný skalp Sigmy!Starší dorostenci prodloužili svoji sérii vítězství na tři zápasy, když na domácí půdě po velmi dobrém výkonu získali cenný skalp tradičně silné mládežnické bašty Sigmy Olomouc. O výhru 4:1 (2:0) se dvěma brankami zasloužil Alois Zeman a po jedné brance přidali Jindřich Kučera a Radim Šuta.

 
FC VysočinaFC Vysočina
6.kolo, sobota 11.9.2010, 11:00
4:1
(2:0)
OlomoucOlomouc
 
Góly Vysočiny: Zeman 2, J.Kučera, Šuta
Diváci: 100
FC Vysočina: Kotnour – Göth, Turek, Čížek, Kryštůfek – Vokoun (58. Cipruš), Zeman, Fadrný, Šuta (70. Vodáček), Kliment (28. Přibyl) – J.Kučera.
 

Komentář

Starší dorostenci začali proti Sigmě, která měla po pěti kolech na svém kontě 8 bodů, výborně. Jindřich Kučera dostal míč na levou stranu a pálil přesně k levé tyči – 1:0. Hrál se oboustranně kvalitní fotbal, v němž měli domácí hráči dost prostoru k rychlým brejkům. Gólový, krásný a velice důležitý byl ten ze 44. minuty. Zeman na levém křídle našel Přibyla, ten z první na pravé straně uvolnil Vokouna, který míč vrátil na penaltu Zemanovi – 2:0. Ve druhé části se obraz hry příliš neměnil. Aktivní domácí využívali příležitostí k rychlým kontrům a dočkali se i třetí branky. Přibyl se uvolnil na levém křídle, míč sklepl Šutovi a ten nechytatelně s přehledem skóroval – 3:0. Sigma dokázala po chybě jihlavské obrany snížit na 3:1, ale poslední slovo měla Vysočina. Na levém křídlo si naběhl Fadrný, který nádherně načasoval přihrávku na nabíhajícího Zemana, jenž zkušeně obhodil gólmana – 4:1.

„Podali jsme dobrý výkon proti velice kvalitnímu soupeři. Věřím, že kluci na něj navážou i v dalším kole. Jsem rád, že jsme se konečně rozstříleli. Škoda, že jsme po zbytečně chybě inkasovali a neudrželi čisté konto. S výsledkem však samozřejmě musím být spokojen. Kluci zaslouží pochvalu, pracovali na maximum,“ řekl po utkání spokojený kouč Pavel Procházka.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu