16.09.2010, Miroslav Fuks

Hráči „áčka“ na hodině tělocviku

Hráči „áčka“ na hodině tělocvikuFC Vysočina pokračuje ve svém výraznějším otevření vůči veřejnosti a zejména mládeži. Jedním z projektů je zapojení hráčů „A“ týmu do hodin tělesné výchovy na nejen jihlavských základních školách. Volba první takové netradiční hodiny byla jasná a lehká. Čtveřice Michal Veselý, Stanislav Tecl, Karol Karlík a Gabriel se ve čtvrtek 16. září výrazně zapojila do půldruhé hodiny tělocviku pro žáky sportovních tříd FC Vysočina při ZŠ Evžena Rošického.

 

Na část žáků 5. a 6. tříd čekal pestrý trénink, který se po úvodním rozcvičení zaměřil na herní cvičení. Jeho nesporným vrcholem byla hra „na dvě“, které se samozřejmě účastnili i hráči druholigového „áčka“. Pro malé fotbalisty bylo očividně velkým zážitkem v jednom týmu s těmito vzory nastoupit a poměřit své schopnosti.

„S účastí našich hráčů na hodinách tělesné výchovy hodláme pokračovat. Věříme, že se se stejným zájmem setkáme i u základních škol, které jsme již oslovili. Profesionální fotbalisté mohou do těchto hodin přinést výrazné oživení a též větší motivaci mladým lidem do jejich další sportovní činnosti,“ uvedl Miroslav Fuks, tiskový mluvčí FC Vysočina.

  • fotogalerii z netradičního tělocviku najdete ZDE

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu