26.04.2005, Redakce

Sedláka dělí od přestupu do Vietnamu jen formality!

Defenzivní levonohý hráč FC Vysočina Petr Sedlák se dnes vrátil ze čtrnáctidenní zkoušky ve vietnamském klubu FC Nam-Dinh. Nyní mu již pouze formality brání v jeho exotickém angažmá. "Na zkoušce, jejíž součástí byly tréninky a tréninkové zápasy, jsme společně s českým útočníkem Tomášem Jakusem uspěli a s klubem jsme podepsali smlouvy. Stali jsme se tak prvními Čechy v jejich profesionální soutěži. V pátek bych si v Jihlavě rád zatrénoval, musím vyřídit veškeré úřední formality a v příštím týdnu bychom měli do Vietnamu odletět," informoval nás Petr Sedlák. "Ve Vietnamu jsem poznal zcela jinou kulturu a mentalitu. Chovali se k nám výborně, měli jsme k dispozici českého tlumočníka a především jsme byli nadšeni zájmem veřejnosti a médií o fotbal. Vždyť na náš zápas s prvním týmem přišlo 20 tisíc diváků. V soutěži jinak nastupuje hodně Nigerijců, Brazilců či Rusů, přičemž i zde platí omezení v podobě možného startu pouze tří zahraničních hráčů."

 
Informace o změně Sedlákova dresu doplnil ředitel FC Vysočina Ing. Zdeněk Tulis: "V současné době dolaďujeme podmínky čtyřměsíčního hostování s opcí na následný přestup. Zároveň záleží na domluvě mezi ČMFS s Vietnamským fotbalovým svazem. Náš klub by za transfer obdržel odstupné a navíc se pro nás ve Vietnamu rýsuje velice zajímavá možnost lednového soustředění."
 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu