28.04.2011, Miroslav Fuks

Šimonek přispěl k remíze s Českem

Šimonek přispěl k remíze s ČeskemVe středu 27. dubna v Šardicích proběhlo přátelské utkání nově se tvořících reprezentačních celků Česka a Slovenska do jednadvaceti let. Je potěšitelné, že FC Vysočina měl své zástupce v obou reprezentacích. Záložník Jan Kopic nastoupil v základní sestavě českého týmu, přičemž nahrával na úvodní gól, a útočník Arnold Šimonek se v 75. minutě radoval z branky, kterou snižoval na 1:2. Prosadil se hlavou po rohovém kopu. Utkání nakonec skončilo 2:2 (1:0), když mladí Slováci vyrovnávali v poslední minutě.

 

Statistika zápasu

Česko U-21 - Slovensko U-21  2:2 (1:0)

Góly: 45. Darida, 65. Tomeček - 75. Šimonek, 90. Karaš.
Sestava ČR: Heča - Nitrianský, Coufal, Čmovš, Palko - Hoffmann - Hanousek, Kopic, Darida, Novák - M. Nešpor. Střídali: Hladký - Pernica, Machalický, Hlúpik, Volf, Tomeček a Kraut.

"Vzhledem k souběhu pohárovéhoo zápasu v Jablonci a finišující Gambrinus lize jsme nemohli dát dohromady nejsilnější sestavu. Můžeme být spokojeni, jak tohle poslepované mužstvo zápas zvládlo, i když je smutné dostat vyrovnávající gól v nastaveném čase. Potěšil mě projev mužstva, které mělo na sehrání pouhé dva tréninky. Ukázalo se, že tým má potenciál, byl proti kompletnímu soupeři lepší," zhodnotil zápas trenér Jakub Dovalil.

 
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu