28.04.2011, Miroslav Fuks

Vysočinu čeká boj o druholigové body v Kladně

Vysočinu čeká boj o druholigové body v KladněDruhá liga jde pomalu ale jistě do svého finiše. Další boj o důležité ligové body Vysočinu čeká tuto neděli 1. května od 17 hodin na stadiónu exligového SK Kladno. To však nyní neřeší návrat mezi českou elitu, ale naopak usiluje o setrvání ve druhé nejvyšší soutěži. Toto snažení v posledních dvou zápasech výrazně podpořilo šesti cennými body korunovanými osmi vstřelenými brankami.

 

Tým kouče Jaroslava Peřiny se na jaře může pochlubit pozoruhodnými výsledky. Na domácí půdě na úvod jara zdolal Zlín, dokázal vyloupit Viktorii Žižkov a další dvě důležité výhry si připsal v posledních dvou kolech. Nejprve v přestřelce 5:3 zdolal Most a v posledním kole potvrdil, že je na jaře postrachem favoritů, když vyhrál 2:3 ve Vlašimi díky brankám Wojnara, Sklenáře a Kabeleho.

Kladno se opírá o zkušené beky Bartoše a Procházku a stejně tak o velmi dobré mladé stopery Samka a Macháčka. Velmi nebezpečná je jeho ofenzíva, kterou táhnou hráči s prvoligovými zkušenostmi – Kabele a Wojnar. Působení v nejvyšší soutěži však pamatuje i střední záložník Holub, obránce Hajník nebo útočník Zachariáš. Zajímavostí je fakt, že hned 7 hráčů kladenského kádru do týmu přišlo z Dukly Praha.

„Kladno jsem viděl v posledních dvou zápasech a musím říci, že na mne tento tým udělal velmi dobrý dojem. Disponuje velkou útočnou silou a dokazuje, že to se záchranou II. ligy myslí vážně,“ uvedl k nadcházejícímu soupeři jihlavský trenér Josef Vrzáček, který k utkání na Kladně bude moci využít všech hráčů svého kádru.

Vzájemná ligová bilance SK Kladno a FC Vysočina Jihlava

- 5 utkání  2 – 1 – 2   4 : 3

 
Související
Média
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu