30.04.2011, Miroslav Fuks

Holky udělaly další krůček k postupu

Holky udělaly další krůček k postupuJihlavské fotbalisty jsou na dobré cestě k postupu do nejvyšší ženské soutěži. V důležitém utkání dnes na domácí půdě zdolaly 4. celek tabulky FK Holešovské holky 2:0 (1:0). Skóre utkání otevřela „gólem do šatny“ Denisa Šerá a pojistku přidala v 71. minutě Petra Čechová.

 
FC VysočinaFC Vysočina
16.kolo, sobota 30.4.2011, 11:00
2:0
(1:0)
Holeš. holkyHoleš. holky
 
Góly: 45. Šerá, 71. Čechová. ŽK: 38. Žampová M., 40. Čechová, 73. Černá, 88. Dáňová
Diváci: 0
FC Vysočina: Havrdová J. - Čechová P., Žampová Z., Žampová M. (Ryšavá M.), Dáňová A. - Šerá D. (90. Křivánková Z.), Černá L., Žampová P., Štefaniková P. - Tichánková L. (67. Valentová K.), Nováková G.
Holeš. holky: Gulánová P. - Heglasová V.(Pavlikovská R.), Voždová T., Holcová V., Mrázková V., Dvorníková M., Šilhárová M., Kovaříková P., Šebestová M., Sehnálková M., Hošková V.
 

Komentář

Narazily na sebe dva kvalitní celky. Holešovské Holky předváděly pěkný a rychlý fotbal. V prvních pětačtyřiceti minutách se hrálo nahoru dolu, s hezkými kombinačními momenty z obou stran. Po několika slibných šancích se domácím podařilo skórovat gólem do šatny ve 45. minutě, kdy se po dobře zahrané standardce z levé strany od rohového praporku prosadila krásným skluzem do otevřené branky Denisa Šerá.

Po změně stran se soupeřky snažily ovládnout hru. Také si vypracovaly tutovku v 55. minutě, kterou však jihlavská gólmanka Havrdová nadvakrát zlikvidovala. Poté se Jihlavanky vzchopily a pozvolna dostaly soupeřky do tlaku, který vyvrcholil v 71. gólem Petry Čechové. Z malého vápna se trefila tvrdou střelou do šibenice, když ji uvolnila důrazná Marcela Žampová. Po tomto pěkném momentu se holky z Vysočiny uklidnily a soupeřky už k ničemu nepustily.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu