10.08.2011, Miroslav Fuks

Vysočina bez problémů v dalším kole poháru

Vysočina bez problémů v dalším kole poháruFotbalisté FC Vysočina prolomili pohárové neúspěchy posledních dvou ročníků a postoupili do 3. kola Ondrášovka Cupu. V něm Jihlava na domácí půdě změří síly se Sigmou Olomouc (termín utkání bude upřesněn). Rozhodlo o tom přesvědčivé jihlavské vítězství na půdě třetiligového Hulína v poměru 0:3 (0:2). Branky vsítili Filip Dort z penalty, Stanislav Tecl a ve 47. minutě uzavřel skóre utkání Gabriel.

 
Spartak HulínSpartak Hulín
2. kolo, středa 10.8.2011, 17:00
0:3
(0:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 20. Dort z pen., 38. Tecl, 46. Gabriel
Rozhodčí: Ondráš - Marek, Hájek
Diváci: 220
Spartak Hulín: Janalík – Barcuch, Dostál, Hloch, Václavíček – Matějka, Kadlec (63. Dvořáček), Laciga, Pácl (77. Pospíšil)– Rokos, Ševela (46. Otruba).
FC Vysočina: Uvarenko – Gabriel, Tlustý, Komárek, Šilinger – Dolejš (46. Kosak), Dort, Velický, Vaculík (78. Krutý) – Sedláček, Tecl (60. T.Kučera)
 

Komentář

Oproti neúspěšnému ligovému startu došlo v základní sestavě ke dvěma změnám. Místo mladíků Filipa a Kučery nastoupili mnohem zkušenější stoper Tlustý a útočník Sedláček.

Důležitý uklidňující první gól vstřelil ve 20. minutě z pokutového kopu kapitán Dort. Zrodil se po krásné kolmici středem hřiště na Tecla, který byl poté faulován v šestnáctce. Na 0:2 zvýšil ve 38. minutě právě Tecl, který využil perfektní přihrávky Vaculíka z levého křídla na přední tyč.

Vysočině vyšel i nástup do 2. půle, když hned ve 46. minutě zvládl dorážku Gabriel a zvýšil na 0:3. Ve zbývajících minutách zápasu tempo hry upadlo. Vysočina se více zatáhla a soustředila se spíše na brejky. Na skóre se tak už nic nezměnilo.

„Jsem rád, že jsme tento nelehký pohárový zápas dovedli do postupového konce. Domácí byli nepříjemní, dobře napadali. My jsme však hru měli pod kontrolou, vstřelili jsme 3 branky, žádnou neinkasovali a další příležitosti jsme nevyužili. Hulín jsme pustili jen do jedné šance a ke střelám z dálky. Přesto nelze říci, že bych k naší hře neměl výhrady. Nevyhnuli jsme se hluchým chvilkám, což se nám nesmí stávat,“ zhodnotil utkání trenér Roman Pivarník.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu