13.08.2011, Miroslav Fuks

Dorost na úvod deklasoval mistrovský Hradec!

Dorost na úvod deklasoval mistrovský Hradec!V červnu slavili starší dorostenci Hradce Králové mistrovský titul a na počátku srpna si přijeli pro pořádný příděl na Vysočinu! Jihlavští dorostenci oslabení o sedmičku hráčů extraligu zahájili skvělým způsobem, když v úvodním duelu vyhráli 7:2 (5:0)! Pod jihlavskou kanonádou se podepsali dvakrát Štancl a jednou Masopust, Vonásek, Kavka, Šuta a Kliment.

 
FC VysočinaFC Vysočina
1.kolo, sobota 13.8.2011, 11:00
7:2
(5:0)
Hradec KrálovéHradec Králové
 
Góly: 7. a 39. Štancl, 31. Masopust, 36. Vonásek, 43. Kavka, 53. Šuta, 70. Kliment -54., 73.
Diváci: 100
FC Vysočina: Jícha – Míka (50. Dvořáček), Vonásek, Tvrdý, Urbánek (59. Klusák) – Masopust (82. Hošek), Šuta (70. Kelbler), Pedro, Kavka, Kliment - Štancl.
 

Komentář

Domácí měli do zápasu výborný vstup, když v 7.minutě vlevo zakombinovali Urbánek a Kliment, nahráli Štanclovi, který se prosadil přes obránce i proti gólmanovi – 1:0. Poté měli více ze hry hradečtí, kteří v 6. minutě nastřelili tyč a blízko vyrovnání byli i o minutu později. V 31. minutě Vysočina vstřelila důležitou druhou branku, když Šuta uvolnil Masopusta, který elegantně přehodil gólmana – 2:0. Tentýž hráč o 2 minuty později neproměnil velkou šanci. Mrzet ho to nemuselo, neboť v 36. minutě Kavka rozehrál standardu, který gólově zakončil stoper Vonásek – 3:0. V 39. minutě se postaral o parádu Štancl, který chytrým lobem zvýšil na 4:0. Snad ještě hezčí branka však přišla ve 43. minutě, kdy Kavka zahrával přímý kop zhruba z 25 metrů a vymetl levou šibenici – 5:0! Ve druhé části zvýšil na 6:0 Šuta. Hosté vzápětí snížili, ovšem v 70. minutě Jihlava díky Klimentovi opět vedla o 6 branek. Skóre konečnou podobu dostalo v 73. minutě.

„Jsem samozřejmě velmi spokojen, neboť jsme předvedli velmi dobrou ofenzivní fázi. Zápas se nám skutečně povedl a mohu proto na své hráče pyšný. Zvláště, když Hradec byl v loňském ročníku mistrem. Na druhou stranu jsme se nevyhnuli malým okénkům v obraně. Doufám, že hráči budou schopní v tomto trendu pokračovat i v dalších kolech,“ řekl k utkání trenér Pavel Procházka. Ten ze zdravotních důvodů postrádal hned 7 hráčů – Hráčka, J.Kučeru, Bialeka, Mlčocha, Rozmahela, Císaře a gólmana Kotnoura, který v týdnu utrpěl těžké zranění kolena.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu