02.09.2011, MF DNES - Vysočina - Jan Salichov

Jihlavští mladíci proti Olomouci zaujali, chválil je i trenér soupeře

Jihlavští mladíci proti Olomouci zaujali, chválil je i trenér soupeřePředzápasová slova trenéra olomouckých fotbalistů Zdeňka Psotky o kvalitě druholigového jihlavského týmu se dala ještě brát jen jako určitá zdvořilostní fráze. Jenže trenér Sigmy chválil soupeře také po středečním utkání, ve kterém jeho svěřenci museli zápas otáčet a zvítězili 2:1.

 

"Jihlava nás nepřekvapila, její sílu znám. Jezdím se sem často dívat, protože hrají v pátek večer, což je ideální termín," prozradil Psotka.

"Spíš mě překvapila v úvodu druhé ligy, že se jí zatím tolik nedařilo," připomněl nepříjemnou aktuální bilanci jihlavského klubu, který při startu soutěže jednou vyhrál, jednou remizoval a dvakrát vysoko podlehl.

"Přitom Jihlava má hodně mladých hráčů, Tecla, Kučeru, Fadrného nebo Kosaka. To jsou talentovaní fotbalisté, na které se jezdíme dívat," doplnil Psotka.

  • pokračování článku naleznete ZDE.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu