04.09.2011, www.fc-rosice.cz & Miroslav Fuks

Juniorka v Rosicích urazila fotbalového boha

Juniorka v Rosicích urazila fotbalového bohaJuniorka FC Vysočina v Rosicích málo vídaným způsobem urazila fotbalového boha neproměněním obrovského množství gólových příležitostí. Domácí celek si tak díky brance vstřelené v 5. minutě připsal první výhru v aktuálním ročníku MSFL.

 
RosiceRosice
5.kolo, neděle 4.9.2011, 16:30
1:0
(1:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly: 5. Malata
ŽK: 5. Bačík, 52. Malata, 56. Krajačič - 52. Filip
Rozhodčí: Machálek - Antoníček, Podaný
Diváci: 420
Rosice: Lengál - Schwarz, Dupal (65. Dufek), Pšikal (80. Odehnal), Bačík (46. Oprchal), Malata, Selinger, Švarc, Podzemský, Krajačič, Koiš
FC Vysočina B: J.Procházka – Beránek (46. Přibyl), Filip, Ptáček, Cihlář - Šandera, Vacek, Leligdon (46. Chmelík), Dobrovolný - Bača, Štancl (62. Poláček).
 

Komentář

O vítězství Slovanu se rozhodlo již v 5. minutě utkání, kdy Malata uvolnil Pšikala, který pronikl z levé strany do šestnáctky a po jeho opakované tvrdé střele se míč odrazil na hranici pokutového území k Malatovi, jenž prostřelil Procházku v brance hostí - 1:0. Této brance ale již předcházela nebezpečná akce Jihlavy, když její hráči v 1. minutě podnikli postupný útok po levé straně, Dobrovolný se probojoval až do šestnáctky a z poměrně velkého úhlu trefil pouze tyč branky domácích. Po vstřelené brance měli ale hosté celé utkání jak územní převahu, tak i převahu v držení míče. Po většinu času kombinovali na polovině domácích, pronikali do šestnáctky Rosic, zakončovali střelami ze střední vzdálenosti nebo posílali nebezpečné centry do pokutového území. Domácí oproti tomu bránili a snažili se zakládat brejky. Tento obraz hry byl patrný zejména ve druhém poločase, kdy hosté zatlačili hráče Slovanu až před jejich šestnáctku, překonat jejich obranu se však dnes hostům nepodařilo. Domácí mohou poděkovat za zisk tří bodů především vynikajícímu Lengálovi, který předvedl několik vynikajících zákroků a uhájil tak první letošní čisté konto.

„Dnes jsme opravdu urazili fotbalového Boha. Jednou jsme nastřelili tyč, jednou spojnici, jednou jsme sami vykopli míč z brankové čáry, neproměnili jsme samostatné nájezdy… Prostě jsme dneska absolutně nebyli schopní vstřelit branku. Domácí zvítězili, když na branku vystřelili jen třikrát,“ řekl po utkání zklamaný kouč Roman Kučera.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu