10.09.2011, Miroslav Fuks

Juniorka neuvěřitelně přišla o výhru

Juniorka neuvěřitelně přišla o výhruJeště v 78. minutě vedla juniorka FC Vysočina 3:0 nad Líšní a podle všeho kráčela k vítězství v rámci MSFL. Hosté hrající i s exreprezentantem Dostálkem však nerezignovali a dokázali jihlavským mladíkům do konce zápasu nastřílet tři branky z kopačky Krejčího!

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
6.kolo, sobota 10.9.2011, 11:00
3:3
(1:0)
LíšeňLíšeň
 
Góly: 44. Chmelík, 50. a 74. Štancl – 78., 81. a 85. Krejčí
ŽK: Dobrovolný - Kotoul, Nosko, Mičko
Rozhodčí: Kotík – Duda, Vojkovský
Diváci: 100
FC Vysočina B: Matiášek – Šandera, Kryštůfek, Ptáček, Cihlář – Přibyl (46. Kosak), Plumb (73. Poláček), Fadrný (46. Vacek), Dobrovolný - Chmelík, Štancl.
Líšeň: Kotoul (53. Sedmidubský) – Nosko, Hebron, Mar.Drábek, Mičko – Dufek (66. Široký), Dostálek, Mich.Drábek, Belej – Šudoma, Krejčí.
 

Komentář

Juniorka byla v první půli aktivnější a nebezpečnější. Ve 13. minutě vysunul Chmelík za obranu Štancla, ovšem gólman proti jeho střele ze skluzu včas vyběhl. Ve 22. minutě tentýž útočník neuspěl z těžkého úhlu po centru Dobrovolného. O 2 minuty později se do odraženého míče po rohovém kopu krásně opřel Ptáček, ale pálil vedle tyče. Ve 41. minutě zahrozili i hosté, když se tečovaný pokus Beleje odrazil od břevna. Radost tak přišla těsně před odchodem do šaten na druhé straně. Dobrovolný na křídle doběhl přihrávku, odcentroval před branku a zde se chytrou hlavičkou prosadil kapitán Chmelík – 1:0.

Domácí si nemohli přát lepší vstup do druhé půle, neboť ve 48. minutě se k odražené střele ve vápně jako první dostal dorostenec Štancl a zvýšil na 2:0. Líšeň se snažila, ale dlouho jí nebylo přáno. V 55. minutě pěkně vystřelil Dostálek, tentýž hráč o 2 minuty později dobře hlavou našel střílejícího Noska, jenže ten v ložence trefil jen Drábkova záda. V 58. minutě zleva odcentroval Belej, jenže Krejčí v dobré pozici střílel nad. Hrálo se krásné ofenzivní utkání a tak odpověď domácích byla rychlá. V 59. minutě po ose Plumb a Dobrovolný nebezpečně hlavičkoval Kosak. V 74. minutě se neujala zdařilá rána Vacka, ale poté Vacek našel vlevo Dobrovolného, jehož centr zužitkovali skákající Štancl a Chmelík. Gól byl nakonec přisouzen Štanclovi – 3:0. O 2 minuty později mohl zvýšit Vacek po centru Cihláře, ovšem Sedmidubský ho vychytal. V 77. minutě hosty nakopla chyba dosud výborně hrajícího stopera Kryštůfka, který umožnil Krejčímu snížit na 3:1. Jenže to nebylo ze strany Líšně a Krejčího vše. V 82. minutě se po dlouhém nákopu srazili obránci Ptáček a Cihlář, což celkem pohodlně umožnilo Krejčímu snížit na rozdíl jediné branky. A senzačně vyrovnáno bylo o 3 minuty později, když Belej poslal perfektní centr na zadní tyč a Krejčí dokonal hodně rychlý hattrick. Domácí nakonec mohli zůstat i bez bodu, kdyby v 86. minutě Krejčího nevychytal Matiášek.

„Znovu se opakovali naše chyby pramenící z nezkušenosti. Nelze ztratit během osmi minut vedení 3:0, navíc jsme měli mnohem lépe zvládat naše brejky ve druhé části,“ povzdechl si po utkání zklamaný kouč Roman Kučera.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu