01.10.2011, Miroslav Fuks

Juniorka čeká na výhru a prodlužuje sérii remíz

Juniorka čeká na výhru a prodlužuje sérii remízJuniorka FC Vysočina od 2. kola čeká na výhru v rámci MSFL. Na horké půdě ve Frýdku-Místku, kde jihlavští mladíci ještě nikdy nevyhráli, byli díky krásné trefě Jana Kosaka velmi blízko, ovšem už po šesté v řadě své vedení nedotáhli do konce a museli se spokojit s remízou – 1:1.

 
Frýdek-MístekFrýdek-Místek
10.kolo, sobota 1.10.2011, 10:15
1:1
(0:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly: 79. Hrdlička - 59. Kosak
ŽK: Chýlek, Cesnek - Plumb, Vacek
Rozhodčí: Sedláček - Žádník, Horák
Diváci: 400
Frýdek-Místek: Lužný - Švrček, Hrdlička, Staněk, Byrtus (76. Cesnek) - Biolek, Literák, Chýlek (46. Kosturek), Grussmann - H.Prokeš, Soukup (14. Niedermeier).
FC Vysočina B: J.Procházka – Kryštůfek, Fadrný, Kolařík, Dobrovolný (46. Šandera) - P.Kučera, Vacek, Plumb, Kosak (73. Zeman) – T.Kučera, Chmelík (46. Přibyl).
 

Komentář

První poločas přinesl spoustu nepřesnosti na obou stranách, přičemž více šancí si vytvořili jihlavští mladíci. Bez gólového efektu byl jejich brejk z 6. minuty po chybě stopera Hrdličky, který vyřešil vyběhnutím brankář Lužný a též další zajímavé akce tažené zejména T.Kučerou, kterým chyběla přesnost či rozvaha. Domácí favorit mohl skórovat v rozmezí 20. a 24. minuty. Nejprve závar po rohovém kopu nedokázal přesnou střelou umístit Hrdlička a poté se po slibné akci z levé strany nepodařilo přesně umístit střelu Švrčkovi.

První vzruch druhé půle přinesla 56. minuta, kdy průnik Kosturka nedokázal přesně trefit H.Prokeš. Ihned po rychlém brejku Vysočiny mohl Plumb posunout hosty do vedení. ale v tom mu zabránil brankář Lužný. Jihlavští se však přeci jen dočkali v 59. mniutě, kdy si na svoji nádhernou týden starou gólovou střelu vzpomněl záložník Kosak a otevřel skóre duelu ve Frýdku-Místku – 0:1. Zaskočení domácí vrhli energii do útoku a už o minutu později mohli vyrovnat. H.Prokeš však trestuhodně ze dvou metrů nastřelil ležícího brankáře Procházku. V 65. minutě neuspěl Literák, který přestřelil ve vyložené pozici, když před nim zívala prázdná branka. Nespokojení domácí diváci se dočkali branky v 79. minutě, kdy se z rohu hezkou hlavičkou trefil Hrdlička – 1:1. A to bylo do konce utkání vše. Frýdek byl sice v závěru duelu aktivnější, ale do gólové šance se nedostal. Duel tak skončil remízou.

„V první byli jsme byli lepším celkem. Domácí jsme zaskočili kombinační hrou a byli jsme blízko vedení. Toho jsme se dočkali až ve druhé půli a poté jsme měli hned dvě velké příležitosti, z nichž jsme mohli zvýšit na 0:2. Bohužel, neproměnili jsme je a naopak jsme neodolali domácím nákopům a standardním situacím a z jedné z nich jsme inkasovali. Podali jsme dobrý výkon, který jsme však opět přes nadějné vedení nedokázali dotáhnout do tříbodového konce. V posledních zápasech je to jako přes kopírák – jsme fotbaloví, kombinujeme, ujmeme se vedení, ale poté nejsme schopní eliminovat tlak soupeře. Samozřejmě to souvisí i se zkušenostmi hráčů a někdy nám schází i tolik potřebné štěstí,“ řekl k utkání trenér Roman Kučera.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu