02.04.2012, Miroslav Fuks

Sparta: zdarma z okresu Žďár a průvod fanoušků!

Sparta: zdarma z okresu Žďár a průvod fanoušků!Před hráči a fanoušky FC Vysočina je důležitý domácí duel proti juniorce AC Sparta Praha. Ten slibuje atraktivní konfrontaci brankáře Jaromíra Blažka s jeho bývalým klubem a především povinnost domácího celku získat tři body. Na tento zápas je připravena velice zajímavá akce regionální MF DNES (více na stránkách novin) a očekávanou velkou diváckou kulisu by mohli rozšířit fotbaloví příznivci z okresu Žďár nad Sázavou. Pro ně totiž bude nadcházející domácí duel FC Vysočina ZDARMA!

 

Ke vstupu na stadión a bezplatnému získání místenkové vstupenky stačí obyvatelům okresu Žďár nad Sázavou u všech domácích pokladen stadiónu předložit občanský průkaz s trvalým bydlištěm v příslušném okrese. Doplňte, že v tomto ročníku už této výhody mohli využít diváci z Třebíčska a Pelhřimovska. Do konce tohoto soutěžního ročníku se ještě dostane na obyvatele Havlíčkobrodska a Jindřichohradecka.

Navíc právě k tomuto duelu se váže tradiční průvod fanoušků FCV! Ti v pátek vyrazí od Morového sloupu na Masarykově náměstí po 17 hodině. Klub připravil pro jeho účastníky malou motivaci - kupón na odběr piva Ježek anebo limonády!

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu