28.04.2012, Miroslav Fuks

Slávii odolávali jen do 65. minuty

Slávii odolávali jen do 65. minutyStarší dorostenci se i nadále trápí. Slavii odolávali jen do 65. minuty a nakonec si z Prahy odvezli výraznou porážku 4:0 (0:0). Jihlavští mladíci čekají už 8 zápasů na výhru a 4 duely na jakýkoli bodový zisk. V osmnáctičlenné tabulce jim se ziskem 27 bodůl náleží 15. příčka.

 
SlaviaSlavia
27.kolo, sobota 28.4.2012, 14:00
4:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 65., 69., 87. a 89.
Diváci: 0
FC Vysočina: Kotnour – Dvořáček, Vonásek (34. Kavka), Rozmahel, Tvrdý – Urbánek, Pedro, Hráček, Klusák (82. Kelbler) - Šuta (74. Bialek), Maruš (78. Císař).
 

Komentář

„V první půli jsme se s domácím celkem snažili držet krok. Náš odpor nahlodalo zranění stopera Vonáska, po němž jsme museli přeskupit defenzivní řadu. Vedle zraněného Masopusta to pro nás byla další nepříjemná rána. Slavie stupňovala svůj tlak a náš odpor zlomila v 65. minutě. O 4 minuty později už domácí vedli 2:0. Poté jsme si dokázali vytvořit dvě vyložené šance, které jsme bohužel proměnit nedokázali. Otevření naší hry jsme odnesli dvě brankami v závěru utkání, které padly po našich hrubkách v rychlém sledu v 87. a 89. minutě. V nadcházejícím utkání musíme bodovat," zdůraznil trenér Pavel Procházka.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu