29.04.2012, Josef Žampa

Kvalitní duel pro jihlavské hráčky

Kvalitní duel pro jihlavské hráčkyFotbalistky FC Vysočina vybojovali další cenné vítězství, když v utkání kvalitní úrovně zvítězily 0:3 (0:0) v Hodoníně. O výhře rozhodla dvěma brankami Petra Žampová a jednou se trefila Petra Čechová.

 
HodonínHodonín
13.kolo, sobota 28.4.2012, 16:00
0:3
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 70. a 88. P.Žampová, 89. Čechová
Diváci: 0
FC Vysočina: Havrdová - Z.Žampová, Štefaniková, M.Žampová, Dáňová - Macháčková, P.Žampová, Lačná, Šerá - D.Procházková (82. Vinická), Čechová (90. Wasserbauerová)
 

Komentář

Ze zápasu na velmi vysoké herní úrovni lépe vyšel hostující tým. Oba celky předváděly domácím divákům pěkný kombinační fotbal s několika šancemi, a dokonce musela M.Žampová vykopávat míč z brankové čáry, když už byla gólmanka hostí překonána. Dobrá koncovka na obou stranách chyběla celých sedmdesát minut, kdy se poprvé rozvlnila síť domácí branky. Na dlouhé autové vhazování Z.Žampové si naběhla stoperka Štefaniková a přesnou přihrávkou pod sebe nabýdla šanci P.Žampové, která se z hranice pokutového kopu střelou do protipohybu domácí golmanky nemýlila. Jihlavanky tato branka povzbudila, a dokázaly zatlačit domácí na vlastní polovinu. Ty musely otevřít hru, a ještě se pokusit o nějakou odpověď. To se jim však stalo osudným a po osmnácti minutách zabezpečila výhru hostů brankou jako přes kopírák od první opět P.Žampová. Tentokrát však po pěkné výměně ve středu pole s Lačnou, která našla nabíhající Čechovou a ta přihrávkou pod sebe opět nabídla šanci již zmíněné P.Žampové, která se podruhé nemýlila. Minutu nato, po odkopu Šeré z velkého vápna, na sebe vzala odpovědnost Čechová, která se svým sprintem ocitla tváří v tvář s domácí golmankou a nedala ji nejmenší šanci.

"Domácí holky postupně začaly odpadávat i po fyzické stránce, což dokládá dvacetiminutový závěr celého utkání. Jihlavanky předvedly pěknou kombinační hru, za kterou jim patří velký dík a pochvala," uvedl trenér Josef Žampa.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu