10.09.2012, Miroslav Fuks

Předprodej na Baník od čtvrtku. Novinka pro mimojihlavské!

Předprodej na Baník od čtvrtku. Novinka pro mimojihlavské!Po reprezentační přestávce se na stadión FC Vysočina vrací Gambrinus liga. V pondělí 17. září čeká jihlavské fotbalisty důležitá bitva o první domácí výhru proti Baníku Ostrava. Výborné výkony jihlavského týmu podpořené třemi body z Mladé Boleslavi slibují nejen zajímavou a napínavou fotbalovou podívanou, ale i početnou diváckou kulisu. Na místě je tedy informace nejen o předprodeji vstupenek!

 

Zahájen bude tradičně ve čtvrtek 13. září od 13:00 hodin ve Fanshopu na stadiónu v Jiráskově ulici, přičemž tento den potrvá do 17:00. Aby klub rozložil zájem o vstupenky do více dnů, tak bude předprodej pokračovat i v pátek a to v časech od 11:00 do 16:00 hodin. Pokud v pokladnách zůstanou vstupenky i v den utkání, tak bude jejich prodej zahájen s otevřením bran stadiónu – v pondělí 17. září od 16:30 hodin.

„Fanoušky budeme o stavu prodeje vstupenek průběžně informovat prostřednictvím médií. Nejaktuálnější informace bude přinášet klubový web a Facebook. Navíc přicházíme s novinkou, která se snaží vyjít vstříc příznivcům FC Vysočina za hranicemi okresu Jihlava, pro které je problém zakoupit vstupenky prostřednictvím předprodeje. Jsme připraveni zablokovat jim vstupenky, pokud si je závazně objednají na e-mail: vstupenky@fcvysocina.cz. Podmínkou je objednání minimálně pěti kusů vstupenek a zároveň je při vyzvednutí vstupenek nutné předložit alespoň dva občanské průkazy potvrzující, že zájemci o vstupenky mají trvalé bydliště mimo okres Jihlava. Nabídka platí výhradně pro obyvatele Kraje Vysočina, přičemž objednávky lze zasílat nejpozději do čtvrtku 13. září do 9:00 hodin. Později už žádosti nebudou akceptovány. Následně všechny budeme informovat o místu vyzvednutí a uhrazení vstupenek,“ přinesl informace o novince v předprodeji vstupenek Miroslav Fuks, tiskový mluvčí FC Vysočina.

Doplňme i informaci týkající se prodeje vstupenek do hostujícího sektoru Baníku Ostrava pro pondělní utkání. Tyto vstupenky byly v počtu 200 kusů zaslány na sekretariát ostravského klubu, kde budou prodávány ve Fanshopu na stadiónu Bazaly. „Žádáme příznivce Baníku, aby této možnosti využili. Vzhledem k omezené kapacitě našeho stadiónu pro hostující sektor nemůžeme uvolnit více než 200 vstupenek. Pokud nebudou všechny lístky na Bazalech prodány, tak půjdou do prodeje v Jihlavě půldruhé hodiny před výkopem zápasu v pokladně hostujícího sektoru. Na našem webu předtím přineseme informaci, kolik vstupenek takto zbývá. Každopádně bohužel platí, že více než 200 fanoušků Ostravy nebude možné do sektoru vpustit,“ uvedl Fuks.

  • kompletní organizační pokyny pro fanoušky - ZDE

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu