14.09.2005, Redakce

Na Siegla se těším, říká Michal Kadlec

Deset zápasů a pouze jedno vítězství. Nelichotivá je bilance Vysočiny proti dnešnímu soupeři.

 
„Já v tom žádný komplex nevidím. Ty zápasy byly naprosto vyrovnané, oba týmy mají podobný styl hry. V žádném utkání nás Most nepřehrál, teď na jaře jsme byli dokonce lepší a měli jsme vyhrát,“ tvrdí jihlavský obránce Michal Kadlec.

Doufá, že štěstí se tentokrát přikloní na stranu domácích. „Musíme dát už konečně první gól. Zatím se nám to dařilo jenom venku. Měli jsme hodně těžký los, hráli jsme na Spartě i na Slavii. Teď ale potřebujeme zabrat a pořádně se chytit. Posunout se v tabulce a zvednout si sebevědomí,“ přidává.

Dnes ho čekají souboje s jedním z nejlepších kanonýrů ligové historie Horstem Sieglem. Kadlec se na ně těší. „Stejně jako na každý jiný ligový zápas. I když uhlídat Siegla, to je velká výzva,“ zdůrazňuje.

O bývalém sparťanském útočníkovi se tvrdí, že je platný na domácím hřišti do tlaku, ale venku bývá poloviční. „Viděl jsem ho na Spartě. Tam se neprosadil, ale málokdo ví, že měl den před zápasem 39 stupňů horečky,“ přidává trenér Karel Večeřa. „Ale je to pořád velký hráč. Osmdesát minut není vidět a pak udeří,“ varuje jihlavský kouč.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu