29.09.2012, David Zeman

Dorost doma nevyzrál na Slavii

Dorost doma nevyzrál na SlaviiVypadá to, že letošní sezóna nebude pro dorost U-19 lehká, v dalším domácím utkání tentokrát podlehl Slávii Praha 2:0 (0:0) a je tak na posledním místě tabulky, věřme, že zlepšení přijde co nejdříve.

 
FC VysočinaFC Vysočina
10.kolo, sobota 29.9.2012, 11:00
0:2
(0:0)
SlaviaSlavia
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Kotnour - Rejthar, Hanousek, Kriegsmann, Ločárek - Pedro - Kelbler(66. Morava), Demeter, Ujčík (78. Homola), Klusák (85. Hron) - Veselský (71. Hošek).
 

Komentář

"Utkání jsou jako přes kopírák, dobře bráníme a snažíme se hrát aktivně. První poločas byl solidní směrem do obrany. Ve druhém jsme udělali dvě chyby, které soupeř nemilosrdně potrestal. Nejsme absolutně schopni se prosadit směrem dopředu, neuděláme hráče jeden na jednoho, jsme nepřesní v předfinální a finální fázi. Nevytvořili jsme si jedinou příležitost a soupeř byl ve všech činnostech jasně lepší. Kluci bojují a makají, i dnes utkání ojezdili, ale to je bohužel málo. Musíme tam přidat i kvalitu. Vítězství nebo porážka, jdeme na dalši úkol, máme Liberec, musíme se prát" hodnotil utkání trenér David Oulehla.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu