12.10.2012, Redakce

Komňacký: Zápas se nelišil od našich ligových duelů

Komňacký: Zápas se nelišil od našich ligových duelůZatímco během první reprezentační přestávky fotbalisté FC Vysočina pouze trénovali, tak tu druhou jim zpříjemnil přípravný duel proti Mladé Boleslavi. Jak jeho průběh viděl trenér František Komňacký?

 

Z naší strany zápas přinesl horší i lepší pasáže. Tedy příliš se nelišil od našich dosavadních vystoupení v Gambrinus lize. Zvlášť v první půli jsme měli problémy s rozehrávkou a soupeř nás přehrával. Nastoupil v prakticky kompletní sestavě a potvrdil, že má fotbalovější mužstvo. Ve druhé půli se naše hra zlepšila, což bylo markantní zejména za stavu 1:2, kdy tým bojoval o příznivější výsledek. Ten však pro nás nebyl prioritní. Důležité pro nás bylo vidět na hráčích chuť do fotbalu a patřičné nasazení. Zápas nám měl kvalitně nahradit trénink a svůj účel rozhodně splnil. Jsem rád, že herní příležitost dostali všichni hráči, kteří se v našem kádru připravují.

Vrásky Vám asi přidělalo zranění Gavriće?
Ještě přesně nevíme, jaký má důvod jeho odstoupení ze zápasu důvod. Pokud by to dalších zápasů nebyl k dispozici, tak by to pro nás bylo nepříjemné. A to platí pro každého hráče. Na druhou stranu máme dvacetičlenný kádr a musíme být připraveni takové výpadky zvládat. K fotbalu zranění prostě patří. Šrámy mají i záložníci Koloušek a Vaculík. Navíc si v Teplicích zlomil klíční kost Mešanović. Ten bude chybět minimálně 14 dní.

Využili jste reprezentační pauzy k „dobití baterek“?
Ano, trénovali jsme dvoufázově a hodně jsme se zaměřili na sílu a vytrvalost. Tento mikrocyklus vyvrcholil pátečním přípravným zápasem. V příštím týdnu v tomto dotrénování budeme pokračovat, ovšem v dalších dnech se už zaměříme na herní součinnost a taktiku. Určitě neopomeneme defenzivní stránku. Víme, že nás v tomto směru tlačí bota.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu