15.10.2012, Miroslav Fuks

Na Spartu zmizely i vstupenky do sektoru hostí

Na Spartu zmizely i vstupenky do sektoru hostíV neděli 21. října čeká stadión FC Vysočina v Jiráskově ulici v Jihlavě parádní zatěžkávací zkouška. K utkání 11. kola Gambrinus ligy přijede Sparta Praha a tribuny stadiónu budou beznadějně vyprodány. Bezezbytku zmizely i lístky do hostujícího sektoru, které byly prodávány na Letné. Fanoušci bez vstupenky či permanentky tak budou muset zůstat u přímého televizního přenosu Nova Sport, anebo využít akce Gabrinusu!

 

Jak této možnosti využít? Přijďte s přáteli do jedné ze zapojených provozoven, dejte si pivo Gambrinus a získejte lístek na domácí utkání našeho týmu ZDARMA! Akce startuje vždy ve čtvrtek před zápasem od 17:00 hodin. Neváhejte a přijďte co nejdřív, počet lístků na zápas je omezený!

Seznam zapojených provozoven:

GAMBRINUS IMAGE RESTAURANT - Březinova 4248/ 62, Jihlava
RESTAURACE SPARTAK - Erbenova 2651/50, Jihlava
RESTAURACE NA HLINIŠTI – Na Hliništi 1993/1, Jihlava

Informace k organizaci ligových zápasů FC Vysočina

Další informace pro diváky týkající se organizace domácích ligových zápasů FC Vysočina (parkování, vstupy na stadión, bezpečnostní opatření, distribuce klubového časopisu, pokyny pro hostující fanoušky apod.) naleznete ZDE

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu