18.10.2012, Ondřej Novotný, David Zeman

Přijďte pomoci fanklubu s realizací chorea

Přijďte pomoci fanklubu s realizací choreaJelikož je zápas se Spartou beznadějně vyprodaný již několik týdnů, rozhodl se Fanklub pro celostadionové choreo. Barevné kartony, které jste naleznete na svých sedačkách, prosím se začátkem 11 minuty zápasu zvedněte nad své hlavy a vytvořte tak historicky první choreo, do kterého se zapojí obě tribuny. K začátku chorea vás vyzve i kotel, který začne odpočítávat 10, 9, 8, …, v této době zvedněte nad hlavu své ruce s kartony v nich, a posečkejte tak alespoň 30 vteřin.

 

Zároveň bychom vás rádi vyzvali a požádali o pomoc při realizaci tohoto chorea. Skupinka nadšenců, kteří budou toto choreo dávát dohromady se sejde ve 13:00 u fanshopu pod novou tribunou, kde si rozdají pokyny a pustí se do práce. Každá ruka bude potřebná, takže věříme, že se sejdeme v dostatečném počtu. V případě, že máte zájem zúčastnit se, prosím potvrďte svojí účast na e-mail fanklub.vysocina@seznam.cz.

Po použití kartonů na choreo z nich prosím neskládejte vlaštovky a neházejte je na hrací plochu. Kartony můžete vrátit do krabic, které najdete u schodů z tribuny. Choreo není zrovna levná záležitost a tak bychom kartony rádi použili i v některém z dalších zápasů.

Pokud chcete podpořit fanklub ve vytváření chorea, můžete finančně přispět do kasičky ve fanshopu pod novou tribunou. V době zápasu bude také obcházet tribuny hosteska, které můžete svěřit svůj dobrovolný příspěvek. Pokud máte nějaký nápad, jak zpestřit domácí, ale i venkovní, zápasy FC Vysočina, pište na fanklub.vysocina@seznam.cz.

Fandění na stadionech a aktivitu fanoušků všech účastníků gambrinus ligy sleduje i deník Sport. Ve Fanouškovské lize jsme po 10 kole na krásném sedmém místě se ziskem 58 bodů, na čele této soutěže jsou fanoušci Plzně (70 bodů), druhý je Hradec Králové (68) a třetí Ostrava (64). Na chvostu tabulky se dle očekávání drží České Budějovice (23) a Příbram (22).

Doplňme, že vítěz této soutěže získá 50 000 korun na výrobu chorea pro příští soutěžní ročník. Loňskými vítězi se stali plzeňští fanoušci.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu