28.10.2012, Jihlavský DENÍK - Karel Líbal

Bídný ženský podzim pokračuje

Bídný ženský podzim pokračujeAni v dalším utkání neprolomily jihlavské fotbalistky svoji letošní mizernou bilanci. Před utkáním s Holešovem si přitom věřily.

 
FC VysočinaFC Vysočina
9.kolo, sobota 27.10.2012, 14:00
2:4
(1:4)
Holeš. holkyHoleš. holky
 
Branky domácích: 43. Burešová, 59. Jouklová. Rozhodčí: Hájek. Bez karet.
Diváci: 60
FC Vysočina: Kolouchová – Sedláková (82. Francálková), Dáňová, Šerá, Králíková – Vinická, Lačná – Macháčková, Burešová, Ryšavá (50. Wasserbauerová) – Jouklová.
 

Komentář

Úvod utkání také naznačil, že by hráčky Vysočiny mohly rozhojnit svůj chudý bodový účet. Hned z prvního útoku však špatně sehrály přečíslení dvě na jednu, záhy poté Ryšavá ze sedmi metrů nedopravila míč do odkryté hostující branky. K vidění byly i další nadějné akce.

Od soupeře se jim však dostalo kruté lekce z efektivity. V šestnácté minutě hostující hráčky lacino skórovaly přímo z rohového kopu, vzápětí svojí chybou Kolouchová nabídla Holešovu dvoubrankové vedení.

Hra jihlavských fotbalistek se zhroutila a výsledkem byly další dva neubráněné rohové kopy. Pět minut před přestávkou vedly Holešovské Holky 4:0! Jiskřičku naděje zažehla těsně před přestávkou dorážející Burešová.

Po čtvrthodině druhé půle Jouklová snížila na rozdíl dvou gólů a domácí ožily. Jejich snahu ale začalo brzdit, kromě vlastní nervozity a zbrklosti, také vydatné sněžení a s tím i stále těžší terén hrací plochy. Ten pochopitelně nahrával bránícím hostujícím hráčkám, a tak fotbalistky Vysočiny i nadále čekají na své první vítězství v soutěži.
„Děláme stále obrovské individuální chyby,“ láteřil po utkání trenér Miloš Císař. „Soupeř prakticky neměl větší příležitost, a přesto vedl 3:0. Toto utkání se nám moc nepovedlo,“ uznal kouč.

 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu